Mihai Pascu a fost plasat sub control judiciar. Anchetatorii au găsit muniție și arme în timpul perchezițiilor

Mihai Pascu a fost plasat sub control judiciar. Anchetatorii au găsit muniție și arme în timpul perchezițiilor
Mihai Pascu, cu casca de motociclist pe cap la DIICOT. Sursa foto: Captură Video - Antena 3

Procurorii au dispus măsura controlului judiciar în cazul lui Mihai Pascu, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, transmite B1 TV. La perchezițiile făcute joi ar fi fost găsite în locuința lui Mihai Pascu muniție și cartușe.

Mihai Pascu, plasat sub control judiciar

Mihai Pascu a venit la sediul DIICOT, la scurt timp după ce soția lui a fost adusă însoțită de mascați. Aceasta este suspectată că a încercat să șantajeze martorii din dosar, astfel încât să dea declarații în favoarea lui Vlad Pascu. La perchezițiile de dimineață, procurorii au ridicat mai multe documente de la domiciliul ei.

La audieri, Mihai Pascu a fost surprins în timp ce râdea, relaxat, în ciuda situației în care se află fiul său și soția sa.

Bărbatul nu este vizat de anchetă și a venit la DIICOT ca să fie alături de fiul său. El l-a dus pe Vlad Pascu în Olanda pentru tratament de dezintoxicare și tot el a mers cu tânărul la Constanța în ziua tragediei din 2 Mai și i-a spus să stea departe de probleme.

La finalul audierilor Mihai Pascu a fost autorul unui gest iresponsabil care de asemenea poate să determine o anchetă penală. Acesta a intrat cu scuterul în jurnaliștii adunați pe trotuar în fața sediului DIICOT.

Autoritățile se pot sesiza din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, consideră Dan Saltelechi, vicepreședinte al Sindicatului Europol.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`