Polițiști bătuți în arestul IPJ Vrancea. Cum au încercat să evadeze doi invidizi periculoși

Polițiști bătuți în arestul IPJ Vrancea. Cum au încercat să evadeze doi invidizi periculoși
Foto: Facebook / Poliția Română

Incident grav în arestul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea. Doi deținuți, amândoi cu vârste sub 25 de ani, i-au atacat pe polițiștii care-i supravegheau și au încercat să evadeze. Unul dintre invidizi e încarcerat pentru crimă, iar celălalt pentru furturi multiple. Ei ar putea primi pedepse mai mari, dat fiind că au încercat să evadeze.

Agenți agresați în arestul Poliției Vrancea

Cei doi tineri au încercat să evadeze din arest în noaptea de 7 spre 8 septembrie. Ei au cerut permisiunea de a merge la toaletă, iar când unul dintre polițiști a deschis ușa, a fost lovit în plină figură, informează Jurnal de Vrancea.

Indivizii au continuat să-l lovească pe polițist, în timp ce al doilea agent s-a adăpostit în spatele unei uși și a cerut ajutorul colegilor. Ceilalți agenți prezenți în sediul Poliției au intervenit rapid și i-au imobilizat pe agresori.

Potrivit sursei citate, unul dintre ei era încarcerat pentru o crimă comisă cu un ciocan și o secure, în comuna Tănăsoaia. Celălalt era deja în închisoare pentru furturi multiple și mai avea la activ o tentativă de evadare.

Ambii ar putea primi pedepse suplimentare pentru ultraj și tentativă de evadare.

Polițiștii nu au avut nevoie de spitalizare și și-au reluat lucrul după incident.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`