California: Un incendiu a izbucnit într-o zonă cu numeroase conducte subterane de petrol. 600 de oameni au fost evacuaţi (VIDEO)

California: Un incendiu a izbucnit într-o zonă cu numeroase conducte subterane de petrol. 600 de oameni au fost evacuaţi (VIDEO)

Incendiu devastator în California, Statele Unite. Focul a izbucnit într-o zonă cu numeroase conducte subterane de petrol şi a cuprins peste 400 de hectare de teren. 600 de oameni au fost evacuaţi din calea flăcărilor, iar peste o sută de pompieri au fost mobilizaţi în zonă, informează B1 TV. Mai multe autostrăzi, între Malibu și Santa Barbara, au fost închise din cauza incendiului.

Incendiul face ravagii în apropiere de Solimar Beach, o stațiune turistică din sudul Californiei.

Localnicii şi turiștii aflați în zonă au primit ordin să se îndrepte spre nord. Şi celor de pe plaja învecinată Faria Beach li s-a cerut să plece, au anunţat autorităţile americane. Crucea Roșie a deschis un adăpost pentru a-i primi pe cei evacuaţi.

Incendiu devastator în California

#DIRECT_ONE_ie4e5d#

Flăcările au distrus deja peste 400 de hectare, iar pericolul să se extindă este foarte mare din cauza vântului puternic. Sunt ameninţate mai multe instalații petroliere, de gaze naturale și electricitate, dar şi infrastructura feroviară, au avertizat autorităţile locale.

Aproape 30 de case sunt în continuare amenințate de foc. Pompierii din California spun că în regiune sunt incendii de vegetație pe tot parcursul anului. Un tronson al celebrei autostrăzi, Pacific Coast Highway, care se întinde de-a lungul litoralului californian, rămâne închis.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`