Mădălina Crețan, mesaj dureros la aproape un an de la moartea lui Nosfe: „Mi-e dor de tine, soțul meu”

Mădălina Crețan, mesaj dureros la aproape un an de la moartea lui Nosfe: „Mi-e dor de tine, soțul meu”
Sursa Foto: Instagram/ @sotiedeartist

Nosfe a murit subit la vârsta doar 37 de ani, în luna octombrie a anului 2022. Moartea regretatului artist a lăsat în sufletele celor care l-au cunoscut multă durere.

La aproape un an de la decesul acestuia, Mădălina Crețan a transmis un mesaj dureros. Se pare că soția artistului nu a trecut peste pierderea celui care i-a fost partener ani la rând.

Mesajul dureros scris de Mădălina Crețan

Mădălina Crețan și Nosfe au avut parte de o viață frumoasă împreună. Moartea acestuia a adus multă durere în inima apropiaților, dar mai ales a soției sale. Cu toate că a trecut aproape un an de la deces, amintirea lui Nosfe rămâne vie în continuare.

De curând, soția regretatului artist a postat un mesaj de-a dreptul emoționant în mediul online și a făcut publice imagini din ziua când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

„Nu există sentiment mai frumos în viața asta decât să fii cu oameni care te văd așa cum ești și te iubesc așa cum ești cu adevărat.

Mi-e dor de tine, soțul meu. Îți mulțumesc că mă vezi așa cum sunt și că m-ai făcut să mă simt perfectă așa cum eram”, a scris Mădălina Crețan pe pagina sa de Instagram, notează wowbiz.ro.

Dezvăluiri dureroase, la aproape un an de la moartea artistului

„Nu mi-am revenit, m-am transformat, am învățat, am acceptat, am căzut, m-am ridicat, mi-am dat voie să simt, să plâng, să sufăr, să zâmbesc. Am evitat să îmi împovărez mintea și sufletul cu asemenea cuvinte „tragedie, moarte, final”, etc.

Am ales să sărbătoresc viața pe care am avut-o împreună plină numai de lucruri magice în detrimentul „tragediei”. Am ales să nu pot negru, să nu devin o victima ca energiile primite înapoi să nu fie de victimizare.

Am ales să fiu aici pentru oamenii care încă sunt aici și au nevoie de mine prezentă și bine. Am ales să trăiesc demnă de iubirea pe care am primit-o de la Univers/Dumnezeu. Am ales să fiu femeia pe care soțul meu a iubit- o”,  a scris Mădălina Crețan, pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva zile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)
19:41 - De ce nu ar trebui să bei prea multă apă dacă îți dorești să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Câtă apă este necesar să bem
19:29 - Bogdan Matei (PSD), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Luni vom avea o ședință a grupurilor reunite și vom stabili. Eu nu cred că este oportună o astfel de lege
19:12 - Alexandru Dimitriu (USR): Iohannis seamănă tot mai mult cu Piedone (VIDEO)
19:06 - Care sunt cele mai bune alimente pentru îmbunătățirea sistemului imunitar? Ce trebuie să consumăm în această perioadă
18:51 - Câte clase are, de fapt, Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef a recunoscut totul: „Bucătăria m-a ales pe mine”