Un bărbat a plătit 2.000 de euro pentru un permis de conducere fals. A fost prins de polițiști în vama Petea

Un bărbat a plătit 2.000 de euro pentru un permis de conducere fals. A fost prins de polițiști în vama Petea
Sursa Foto: Poliţia de Frontieră Română

Un ieșean a fost prins în vama Petea în timp ce conducea un autoturism, iar în urma controlului acesta avea un permis fals, achiziționat cu suma de 2000 de euro, potrivit Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei.

Șofer cu permis fals, prins în vama Petea

Se pare că bărbatul în vârstă de 28 de ani, care conducea un autoturism înmatriculat în Austria, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din România.

„La controlul de frontieră i-a fost solicitat şi permisul de conducere, ocazie cu care s-a constatat că acest document, ce avea însemnele autorităţilor din Cehia, nu îndeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unuia autentic, fiind fals.

În legătură cu cele constatate, bărbatul a declarat ca a primit permisul de conducere de la o persoană ale cărei date de identificare nu le cunoaşte, contra sumei de 2.000 de euro”, a transmis ITPF.

De asemenea, poliţiştii de frontieră au deschis un dosar penal pentru uz de fals şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere, notează Adevarul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
10:10 - Negocieri în impas, greva continuă. Boeing și sindicatul reiau discuțiile fără rezultate
09:40 - Ce i-a ucis pe cei trei membri ai unei familii din Bistrița, găsiți fără suflare în locuință
09:03 - Protest extrem: Un jurnalist și-a dat foc în fața Casei Albe
08:40 - Diana Șoșoacă organizează un miting în București după ce i-a fost respinsă candidatura la președinție
08:19 - Constanța: Două persoane, găsite inconștiente pe trotuar după ce au căzut de la etaj
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR