Primarul Ciprian Ciucu deschide Drumul Osiei din cartierul Militari

Primarul Ciprian Ciucu deschide Drumul Osiei din cartierul Militari
Sursa Foto: Facebook

Primarul Sectorului 6 deschide duminică, 10 septembrie, Drumul Osiei din cartierul Militari. Ciprian Ciucu a promis că artera rutieră va fi modernizată și dată în folosință înainte de începerea noului an școlar. Modernizarea acestui drum include amenajarea de trotuare și piste pentru biciclete, ceea ce îmbunătățește accesibilitatea și siguranța pentru locuitorii din zonă.

Infrastructură modernă și sigură atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni

După trei luni de muncă intensă,  Drumul Osiei a fost transformat într-o șosea complet modernizată, cu infrastructură completă: gaze, canalizare, electricitate. Primul tronson, dat în folosință, dispune de două benzi de circulație, trotuare cu spațiu pentru copaci, stâlpi de iluminat, piste de biciclete pe ambele sensuri și stații STB. De asemenea, prima porțiune a carosabilului are patru benzi, facilitând astfel accesul către complex și spre Bd. Iuliu Maniu. Costurile pentru această lucrare au totalizat 7,3 milioane de lei cu TVA, din care două treimi au fost acoperite prin programul guvernamental Anghel Saligny.

Șoferii se declară încântați de faptul că pot circula acum fără grija gropilor. Părinții și copiii apreciază faptul că transformarea s-a produs chiar înainte de începerea școlii, facilitând astfel traficul și siguranța pe drum. Bicicliștii și pietonii se bucură de un mediu mai sigur și mai curat pentru a-și desfășura activitățile.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:21 - Diana Buzoianu (USR), despre scandalul Nordis: „Degeaba venim cu demisiile pe masă dacă nu rezolvăm problemele de fond”
22:09 - Tănase Stamule (PNL), despre Nelu Tătaru: Dacă există probe, va plăti, dacă nu există, va câștiga în Instanță. Poate rămâne membru de partid, dar nu poate candida la nimic și nu mai poate ocupa o funcție de conducere (VIDEO)
22:07 - Pepe, atac furibund la adresa fostei soții, după ce a fost chemat din nou la tribunal: „Dacă îi dau fetele două săptămâni, nu știe ce să facă cu ele”
21:46 - Florin Bodog (PSD), despre acuzațiile de corupție care îl vizează pe Nelu Tătaru: „E greu pentru orice lider de partid să explice aceste gesturi” (VIDEO)
21:40 - Mircea Hava, despre coaliția PSD-PNL: „Dacă mă întrebați pe mine, mâine aș pleca de la guvernare / Ar fi excepțional să despărțim odată apele” (VIDEO)
21:19 - Aurora boreală, vizibilă pe cerul României, în această noapte. Cum de are loc acest fenomen și ce ne recomandă specialiștii
21:09 - Românii vor putea observa o schimbare importantă în magazine, începând de vineri. Companiile care nu se supun noii reguli riscă sancțiuni
21:07 - NATO începe exercițiul militar nuclear, anunță Mark Rutte. „Este vital să ne testăm apărarea”
20:39 - Ce ți se poate întâmpla, dacă mănânci ciocolata Dubai. Riscurile sunt uriașe pentru sănătate
20:25 - Laura Vicol a demisionat din PSD / Demisia, la o zi după ce a apărut informația că DIICOT a deschis dosar penal în cazul Nordis