Femeie agresată în fața copiilor, în apropierea unui local din Vama Veche. Scandalul a pornit de la un pistol cu apă

Femeie agresată în fața copiilor, în apropierea unui local din Vama Veche. Scandalul a pornit de la un pistol cu apă
Sursa Foto: Freepik.com

Scandal în Vama Veche. O femeie a fost lovită de 4 bărbați, din cauza unui pistol cu apă. Agresori s-au înfuriat pentru că unul dintre copii i-a stropit cu un pistol cu apă. Soțul femeii a cerut ajutor pe Facebook pentru a găsi agresorii, descriind cum soția și copiii au fost înjurați, scuipați și bruscați de cei patru bărbați. Cu toate acestea, până în prezent, nu s-a depus nicio sesizare la poliție legată de acest incident.

Scandalul a avut loc în seara zilei de vineri, 8 septembrie. Potrivit mărturiei bărbatului, soția și copiii săi au fost agresați brutal de către patru bărbați în apropierea unui cunoscut local. Aceștia aveau un accent specific zonei Ardealului și se pare că îl strigau pe unul dintre ei cu porecla „Harap Alb”. Se presupune că aceasta nu este numele real al individului.

„Soția și copiii au fost agresați de patru bărbați în apropierea localului “Bolo”. A fost înjurată, scuipată, și bruscată, din cauză că unul dintre copiii noștri l-a stropit pe unul din bărbați cu un pistol cu apă. Copiii au asistat și ei la tot scandalul și au fost înjurați și amenințați că vor fi loviți. Cei patru bărbați aveau accent din zona Ardealului. Pe unul dintre ei l-au strigat prietenii pe porecla Harap Alb, presupun că nu este numele său real. Dacă aveți informații despre cei patru, vă rog din suflet să îmi dați un mesaj în privat” scrie bărbatul pe grupul de Facebook “Vama Veche”.

Internauții au exprimat empatie și indignare față de incident și scris că Vama Veche este o stațiune care s-a degradat și nu mai este potrivită pentru familiile cu copii.

“Înțeleg că în Vamă nu ar trebui să mergi cu copilul, mai ales la ce a ajuns acum Vama, adică să îți aduci copilul într- un mediu de balamuc cu toți drogații, boschetarii care dorm pe bordură și fel de fel de alte persoane. Totuși, de la asta până la a ajunge să scuipi, să înjuri și să agresezi o persoană e cale lungă și bătută, și pentru ce? Niște stropi de apă? Să ameninți, că bați copilul? Ferească Dumnezeu!”, scrie o mamă pe grupul “Vama Veche”.

Pe de altă parte, au existat și reacții virulente la adresa educației copiilor.

“Eu înțeleg din asta că soția dumneavoastră nu e în stare să aibă grija de copii. Să motivezi lipsa de educație prin faptul că e doar copil, asta spune multe. Sunt convinsa că soția nu a detensionat deloc situația, nu a fost deloc adult. Vedem zilnic astfel de exemple de mame pe la locurile de joacă, care justifica lipsa de educație cu sintagma „e doar un copil așa că e ok să îți dea în cap”. Educă-l!”, scrie un altul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)