Ce impresie are selecționerul Israelului despre naționala României înainte de meciul de sâmbătă, de pe Arena Națională

Ce impresie are selecționerul Israelului despre naționala României înainte de meciul de sâmbătă, de pe Arena Națională
Sursa foto: Twitter (X) - BabaGol @BabaGol_

Naționala României va juca sâmbătă, 9 septembrie, pe Arena Națională, împotriva Israelului, în grupa de calificare pentru Campionatul European din 2024. Tehnicianul oaspeților de mâine a venit cu câteva impresii despre disputa contra tricolorilor.

România joacă împotriva Israelului sâmbătă, 9 septembrie, pe Arena Naționala

Sâmbătă, 9 septembrie, România joacă împotriva Israelului pe Arena Națională începând cu orele 21.45.

Alon Hazan, selecționerul Israelului, a venit cu câteva impresii despre meciul contra României, declarând că au un obiectiv clar și anume calificarea la Euro.

„România este o echipă foarte bună. Ultimul lor meci, 2-2 cu Elveția, poate fi împărțit în două. Au fost momente în care părea că Elveția va câștiga, dar România a revenit și a obținut o remiză. Acest lucru arată ce poate face România și ne respectăm fiecare adversar pe care îl întâlnim.

Suntem mulțumiți de lotul pe care îl avem disponibil. Aceste două meciuri sunt foarte importante. Nu sunt două partide critice, pentru că, chiar dacă vom câștiga, campania noastră nu se va încheia. Vrem să jucăm și să câștigăm, astfel încât să ne atingem obiectivul de a ne califica la Euro”, a transmis Hazan conform jpost.com.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`