Declarația lui Marius Șumudică, după ce a fost prezentat de Gaziantep: „Nu mi-a fost ușor”

Declarația lui Marius Șumudică, după ce a fost prezentat de Gaziantep: „Nu mi-a fost ușor”
Foto: Facebook

Nu de mult, Marius Șumudică a semnat cu turcii de la Gaziantep, o echipă care s-a clasat pe ultimul loc în campionatul Turciei. Antrenorul român de află la al doilea mandat pe banca formației din Superliga.

Prima reacție a lui Șumudică, după revenirea la Gaziantep

După despărțirea de Al-Raed, Șumudică a revenit pe banca tehnică și a semnat cu turcii de la Gaziantep până anul viitor, în vară.

Antrenorul român a mai antrenat-o pe Gaziantep în perioada iulie 2019-ianuarie 2021, declarând în conferința de presă că nu a terminat toate lucrurile la actuala echipă.

„Nu mi-a fost ușor, dar am venit cu inima deschisă. Simt că aceasta este propria mea casă. Acest loc mi-a dat totul înainte. Am încercat să dau totul acestui oraș.

Am vrut să fac o glumă într-un interviu, desigur că nu credeam că va fi o asemenea problemă. Mai târziu, orașul a devenit sensibil la această glumă. Mi-am cerut scuze tuturor. Dar era prea târziu. De atunci, atât eu, cât și orașul am pierdut.

Îmi cer scuze tuturor din nou. Este un mare risc pentru mine să vin aici chiar acum. Cu toate acestea, nu am fost niciodată un antrenor care a retrogradat în carieră.

Cred că voi avea succes și cu această echipă. Avem aici o poveste neterminată, sper să o umplem din nou de succes”, a declarat Marius Șumudică în cadrul prezentării oficiale, scrie sport.hotnews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`