O tânără și-a cumpărat un colier cu 2 dolari de la un second-hand, iar când a ajuns acasă a avut parte de o surpriză. Cât valorează, de fapt, bijuteria

O tânără și-a cumpărat un colier cu 2 dolari de la un second-hand, iar când a ajuns acasă a avut parte de o surpriză. Cât valorează, de fapt, bijuteria
Sursa foto: captura video Tiktok/ @Colier din second-hand

O tânără și-a cumpărat un colier cu 2 dolari dintr-un second-hand, iar când a ajuns acasă a aflat că biljuteria valorează mult mai mult și este realizată de o celebră sculptoriță.

Colierul colorat i-a atras atenția

Tânâra câuta câteva haine, dar colierul i-a atras atenția, fiind în culori neon, și l-a cumpăra. Ea a observat că într-un colț avea o semnătură și marcat anul 1973, dar nu se aștepta să valoreze atât de mult, transmite Cancan.

Când a ajuns acasă a făcut o mică cercetare și a aflat că bijuteria este confecționată de Aaronel deRoy Gruber și există chiar și o fundație cu acest nume, în Pittsburgh. Așa că, ea a s-a deplasat până la la acest sediu pentru a afla dacă bijuteria este sau nu originală. Femeia a fost șocată atunci când a aflat că era originală și că valorează 3.000 de dolari.

Gestul caritabil al fetei

Ea și-a împărtășit povestea pe TikTok și mulți i-au spus să vândă colierul, în schimb ea l-a donat fundației pentru a-l expune alături de celelalte piese de artă ale artistei.
„Când am văzut această piesă în magazin, m-am gândit că este ceva interesant de purtat, dar acum știu că este o bucată de istorie”, a spus tânără.

@thehappygravedigger My best thrift find! Genuine artist-made vintage plexiglass necklace! #storytime #thrift #thriftfinds #bestthriftfinds #thriftflip #thriftingfinds ♬ original sound – The Happy Grave Digger Art

Urmăriți B1TV.ro și pe
`