O chelneriță a primit un „bacșiș” bizar de la o clientă. E ireal ce a scris femeia pe nota de plată

O chelneriță a primit un „bacșiș” bizar de la o clientă. E ireal ce a scris femeia pe nota de plată
Foto: Freepik

Dacă mai erau dubii cu privire la necesitatea eliminării obiceiului de a oferi bacșiș în America de Nord, mesajul primit de o chelneriță pe nota de plată de la un client furios ar trebui să urgenteze această schimbare, conform unui articol de pe News.com.au.

Ce mesaj a scris o clientă pe nota de plată

Imaginea distribuită pe Imgur arată forografia unei note de plată de 32,76 de dolari, iar în rubrica păstrată pentru bacșiș era trecut, în locul unei sume oarecare, mesajul adresat de clientă chelnerițe: Nu-i mai spune soțului meu ‘dragă’”.

Nota de plată a fost postată împreună cu un comentariu care se potrivește perfect: Ei bine, poate fi un pont (tip înseamnă bacșiș, dar și pont în engleză- n.red.), dar ea doar încerca să-și câștige existența”.

Mai mulți internauți au sărit în apărarea chelneriței

Utilizatorii rețelei de socializare s-au mobilizat în sprijinul chelneriței și au exprimat indignarea față de situația ei, transmite Stirileprotv.ro.

„Ce nemernică nesigură. Bacșișul ar trebui eliminat de pe o notă de plată. Plătiți personalului vostru un salariu decent. Chelnerii nu ar trebui să fie ținuți ostatici de ticăloși ca această femeie”, a comentat un utilizator al rețelei de socializare.

Un altul a spus: „În sudul SUA, toată lumea vorbește cu dragă”, dulceață”, scumpule”.

„Acesta este motivul pentru care țările civilizate au scăpat de locurile de muncă bazate pe bacșiș”, a adăugat alt comentator.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`