Încă un pacient a decedat în urma exploziilor de la Crevedia / Bilanțul a ajuns la patru morți (VIDEO)

Încă un pacient a decedat în urma exploziilor de la Crevedia / Bilanțul a ajuns la patru morți (VIDEO)
Imagine de la exploziile din Crevedia. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Încă un pacient internat în urma exploziilor devastatoare de la Crevedia a murit, luni. Bilanțul a ajuns astfel la patru persoane decedate. Ultima persoană care și-a pierdut viața este un civil internat la Spitalul Floreasca, cu arsuri pe mare parte din corp.

„În cursul acestei dimineți, a decedat la Spitalul Floreasca un pacient aflat în stare foarte gravă încă de la începutul internarii, cu arsuri pe 95% din suprafața corporală”,a transmis Ministerul Sănătății, prin intermediul unui comunicat.

Bilanțul urcă la patru decese în urma exploziilor de la Crevedia, iar în acest moment, în spitalele din București, se mai află peste 20 de răniți.

Din cei 20 de pompieri care au rămas internați, 12 sunt în continuare tratați în spitale din România, în timp ce restul de 8 au fost transferați în unități medicale străine, pentru a primi tratament specializat.

Pompierul internat la Milano, șanse minime de supraviețuire

În cazu  pompierului transferat în Milano, diagnosticul rămâne rezervat din cauza arsurilor pe care le-a suferit pe 80% din suprafața corpului, a anunțat Raed Arafat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`