Luis Garcia explică de ce l-a adus pe Ianis Hagi pe teren în ultimele cinci minute ale meciului cu Valencia

Luis Garcia explică de ce l-a adus pe Ianis Hagi pe teren în ultimele cinci minute ale meciului cu Valencia
Foto: Hepta - Zuma Press / Richard Callis

Antrenorului de la Alaves a explicat de l-a adus pe teren pe Ianis Hagi  în ultimele cinci minute ale meciului cu Valencia.

Deși existau zvonuri că românul ar urma să fie titular, mai ales după ce a primit numărul 10, Hagi JR. a fost introdus abia în minutul 87 la debutul pentru Alaves. Întrebat de ce a luat această decizie la finalul partidei, tehnicianul iberic a explicat că românul mai are foarte multe de învățat.

„Creşte în pregătire de la o zi la alta, totuşi îi lipsesc automatismele şi alte lucruri”, a declarat Luis Garcia, antrenorul lui Alaves, după victoria cu Valencia, potrivit prosport.ro.

Alaves s-a impus pe teren propriu împotriva celor de la Valencia cu scorul de 1-0, grație unui autogol semnat de Cenk Ozkacar în minutul 6. Formația lui Gică Hagi a ratat și o lovitură de la 11 metri în minutul 5, prin Kike Garcia.
Echipa antrenată de Luis Garcia ocupă locul 10 în clasamentul din La Liga, cu 6 puncte.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:06 - Rafa Nadal își pregătește revenirea pe teren. Turneul la care a fost înscris
23:00 - Ministerul Afacerilor Externe a reamintit avertismentul de călătorie pentru Liban: „Evitați orice călătorie”
22:44 - Sute de lovituri israeliene în Liban într-o singură zi. Benjamin Netanyahu, către poporul libanez: Războiul Israelului nu este cu voi, ci cu Hezbollah. De prea multă vreme vă folosește drept scuturi umane
22:35 - Trei bărbați din Prahova au intrat în curtea unui vecin și l-au luat la bătaie. Polițiștii au intervenit în scandal
22:35 - Românii, pe primele locuri în topul mondial al sedentarismului. Care sunt motivele pentru care nu facem mai mult sport
22:23 - Diana Stoica: Klaus Iohannis nu adună voturi nici pentru o asociație de proprietari în momentul de față. Un om ca el își dorește tot (VIDEO)
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:47 - Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)
21:36 - Adrian Cozma, despre Klaus Iohannis: Cred că e bine să revină în PNL. Președintele României, mai ales în primul mandat, a fost o locomotivă pentru PNL (VIDEO)