Tragedie în Botoșani! Un copil de doar un an și doi bărbați au murit, după ce au căzut cu mașina într-un șanț (FOTO)

Sursa foto: Facebook - Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani - ISU Botosani

Un copil de un an și doi bărbați au murit, după ce au căzut cu mașina într-un șanț, în Botoșani. In aceeași mașină a fost și un copil de 10 ani, care din fericire a supraviețuit teribilului accident.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Botoșani, în accident a fost implicat un singur autoturism care s-a răsturnat.

Accident grav în Botoșani! Un copil și doi adulți, decedați în urma impactului

La locul faptei au fost trimise două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Coţuşca, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, o ambulanţă SMURD, dar şi trei echipaje aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

„Aceştia au constatat că în maşina care era răsturnată într-un şanţ de pe marginea drumului erau trei persoane, printre care şi un copil de un an, toate inconştiente”, au transmis reprezentanții ISU Botoșani, scrie Agerpres.

Băiatul în vârstă de 10 ani a ieșit singur din autoturism, fiind în stare conștientă. El a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

În ciuda manevrelor de resuscitare a echipajelor medicale, medicii au declarat decesul celor trei persoane. Este vorba de doi bărbaţi de 46, respectiv 35 de ani şi un copil de un an.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`