Tragedie în Italia: Un băiețel român de 10 ani a ars de viu sub privirile neputincioase ale părinților săi

Tragedie în Italia: Un băiețel român de 10 ani a ars de viu sub privirile neputincioase ale părinților săi
Foto: Freepik

Sfârșitul vacanței a devenit dramatic pentru un cuplu format dintr-un român și soția sa italiancă. Aceștia, fiind rezidenți în Rimini, au petrecut timp în Sardinia, însoțiți de fiul lor în vârstă de 10 ani, numit Samuel. Totul s-a schimbat într-o clipă când rulota în care se aflau a fost învăluită de flăcări, notează Observator News.

Un băiețel român de 10 ani a ars de viu

O altă rulotă, care era parcată foarte aproape, a fost cuprinsă de flăcări în urma unei explozii produse de o butelie. Incendiul rezultat a avut consecințe grave, deoarece s-a propagat rapid, afectând și alte zone în apropiere, scrie unionesarda.it.

Cu toate eforturile părinților de a-l salva, băiețelul a fost înghițit de flăcări. Tatăl său a suferit arsuri pe 40% din corp încercând să ajungă la el. Tragedia a avut loc pe plaja Bados, lângă Pittulongu, iar grosul fum a fost vizibil de la distanță.

„Moartea unui copil într-un mod atât de dramatic este unul dintre cele mai rele lucruri care s-ar putea întâmpla în zona noastră. Nu putem decât să facem tot posibilul să aducem ceva sprijin oamenilor care au pierdut totul, am luat deja măsuri cu serviciile sociale”, a declarat primarul din Olbia, Settimo Nizzi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)