Un bărbat din Hunedoara a amenințat cu furca o angajată a unei săli de joc. Acesta a fost reținut

Un bărbat din Hunedoara a amenințat cu furca o angajată a unei săli de joc. Acesta a fost reținut

Un bărbat de 38 de ani din Petroșani, județul Hunedoara, a intrat cu furca într-o sală de jocuri din Hațeg și a amenințat mai multe persoane.

I s-a distrus mașina

Următoarea zi, tot el, a sunat la 112 pentru că este amenințat și cineva i-a distrus mașina. Acesta a fost reținut, conform știrileprotv.

„La data de 29 august 2023, poliţiştii din cadrul Formaţiunii Investigaţii Criminale Haţeg, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Investigaţii Criminale Hunedoara, au depistat şi reţinut pentru o perioadă de 24 de ore un bărbat în vârstă de 38 de ani, din municipiul Petroşani, bănuit de comiterea infracţiunilor de ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea de obiecte periculoase.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul respectiv, în seara zilei de 28 august 2023, a intrat într-o sală de jocuri situată în oraşul Haţeg având asupra sa o furcă şi a recurs la ameninţări la adresa mai multor persoane, tulburând ordinea şi liniştea publică”, a transmis IPJ Hunedoara.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:26 - CCR a anulat candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale / Dezbaterea pe contestațiile privind candidaturile lui Mircea Geoană și Ludovic Orban a fost amânată
19:10 - Accident violent pe Valea Oltului. O tânără a murit și alte două persoane au fost rănite
18:51 - Horoscop Alina Bădic săptămâna 6 – 12 octombrie 2024. O conexiune specială cu elemente de destin (VIDEO)
18:44 - Îl va primi în sfârșit Mircea Cărtărescu?
17:21 - Obiect vechi de 3.000 de ani, găsit într-o pădure din România: „Erau produsele de top ale perioadei”
16:57 - Donald Trump revine la Butler, pentru un nou miting în locația în care a supraviețuit tentativei de asasinat din iulie: „Îndeplinesc o promisiune”
16:41 - Marcel Ciolacu, o nouă vizită în localitățile afectate de inundații: Se lucrează intens la refacerea infrastructurii. Până pe 1 noiembrie vom transmite Comisiei Europene evaluarea tuturor pagubelor (FOTO, VIDEO)
16:12 - Nicolae Ciucă: Sunt mândru de modul în care PNL, împreună cu voluntari și ONG-uri, a sprijinit comunitățile din Suhurlui și Costache Negri, afectate de inundații
15:55 - Ludovic Orban: Primul și cel mai important angajament pe care mi-l iau ca președinte este ca în România să existe o democrație autentică
15:31 - Ludovic Orban: Am intrat în competiția pentru funcția de președinte al României cu voința de a câștiga, de a da izbânda de care are nevoie România pentru a reveni pe drumul drept