Astrologii anunță că seismul din Japonia va cauza schimbări spectaculoase la nivel planetar

Astrologii anunță că seismul din Japonia va cauza schimbări spectaculoase la nivel planetar
Foto: ro.wikipedia.org

Astrologii susțin că actuala situație din Japonia este o consecință a mișcării planetelor. Aceștia anunță că în perioada următoare vor putea fi observate schimbări spectaculoase la nivel planetar, conform Jurnalului National.

Martie, aprilie și mai vor fi pline de evenimente absolute suprinzătoare la nivel macro precum și la nivel individual, spun specialiștii.

„Cu siguranţă că ce s-a petrecut în Japonia are legătură cu mişcările planetelor. Pentru că sunt nişte schimbări de vibraţie foarte puternice, şi asta de mai bine de un an. Dar anul ăsta e apogeul, până în iunie. Va continua la anul, pentru că a doua parte a lui 2011 o să fie mai liniştită. Oricum, asta este ceea ce trebuie să se întâmple, nu trebuie să ne mirăm”, a declarat Nicoleta Svârlefus.

Astrologul Andreea Talmazan spune că intrarea planetei Uranus, duminica, în zodia Berbec “simbolizează Alfa și Omega, începutul a tot și toate, începutul universului”.

“Nu pot să spun la ce să ne aşteptăm, pentru că nu am trăit aspectele astea astrologice. Sunt istorice!” a adăugat Talmazan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`