SUA: Circa jumătate dintre alegătorii republicani ai lui Trump vor bombardarea orașului lui Aladin (VIDEO)

SUA: Circa jumătate dintre alegătorii republicani ai lui Trump vor bombardarea orașului lui Aladin (VIDEO)
Foto: ziaruldeiasi.ro

Aproape jumătate dintre alegătorii republicani ai lui Donald Trump vor ca Statele Unite să bombardeze oraşul lui Aladin.

Nu, nu e o glumă, ci este rezultatul celui mai recent sondaj făcut în Statele Unite. Şi 19 la sută dintre alegătorii democraţi au fost de acord cu atacarea regatului celebrului personaj.

Bombardarea oraşului Agrabah al lui Aladin este ipoteza pe care au sustinut-o 45 la sută dintre alegătorii lui Donald Trump potrivit unui sondaj citat de jurnalistii de la The Guardian. Nu doar republicanii vor acest lucru. 19 la sută dintre alegătorii democraţi ar fi de acord cu atacarea regatului lui Aladin.

SUA: Circa jumătate dintre alegătorii republici ai lui Trump vor bombardarea orașului lui Aladin

#DIRECT_ONE_o6jfcy#

Studiul a mai evidenţiat şi alte lucruri extrem de interesente. 36 la sută dintre republicanii chestionaţi cred că miile de arabi din New Jersey s-au bucurat atunci când au văzut atentatele din 11 septembrie 2001.

Experţii au încercat să stabilească şi cauzele succeslui lui Donald Trump. Potrivit acestora, magnatulul şi-a construit un discurs care ca să poată fi înţeles de copii de 9, 10 ani. Cuvintele bun, rău şi grozav sunt cele mai des folosite de miliardarul american.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`