Primarul din Crevedia, Petre Florentin: Stația GPL unde a avut loc explozia avea activitatea suspendată de cei de la ISU

Primarul din Crevedia, Petre Florentin: Stația GPL unde a avut loc explozia avea activitatea suspendată de cei de la ISU
Inquam Photos / Octav Ganea

Stația GPL din Crevedia unde a avut loc mai multe explozii puternice sâmbătă seara ar fi avut activitatea suspendată. Societatea care o deținea nu mai avea voie să vândă combustibil către cetățeni, potrivit unei declarații făcută de primarul din Crevedia, Petre Florentin, pentru Digi24.

Primarul a mai spus că deși activitatea era suspendată de ISU, stația GPL continua să funcționeze ilegal.

„Când am venit eu la primărie, această locaţie avea suspendată activitatea de cei de la ISU, nu mai avea voie să vândă carburanţi la cetăţeni. Dar venea cisterna, încărcau, ştiu ei ce făceau. Cei de la ISU au fost de 2-3 ori în control, dar mai multe informaţii nu deţin. Nu mai aveau voie să vândă la butelii la cetăţeni, dar cisternele încărcau acolo”, a declarat Petre Florentin, citat de ProTV.

Potrivit surselor G4media, stația funcționa ca parcare pentru cisterne.

Reamintim că o explozie a avut loc, sâmbătă, la o stație GPL din Crevedia, pe DN1A. Există cel puțin un mort și șapte persoane rănite, dintre care patru intubate, a transmis Ministerul Sănătății.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`