Copil de 10 ani, surprins la volanul unei mașini, în Vâlcea / Pe locul din dreapta se afla o femeie de 56 de ani

Copil de 10 ani, surprins la volanul unei mașini, în Vâlcea / Pe locul din dreapta se afla o femeie de 56 de ani
Sursa foto: / Getty Images

O femeie de 56 de ani din comuna Berislăveşti este cercetată penal, după ce a lăsat un copil de 10 ani să-i conducă maşina în timp ce ea se afla în autoturism în calitate de pasager, potrivit Știrileprotv.ro.

Copilul, observat de un polițist aflat în timpul liber

Evenimentul s-a petrecut pe un drum județean din Berislăvești, iar cel care a observat copilul la volan a fost un polițist aflat în timpul liber. Acesta a imediat oprit autoturismul și a chemat în ajutor colegii.

„La data de 24 august a.c., agent șef de poliție Mitu Marian de la Postul de Poliție Sălătrucel, care se afla în timpul liber, a observat, pe DJ 703 G, în localitatea Berislăvești, un copil care conducea un autoturism. Astfel, polițistul a oprit autoturismul în cauză și a anunțat colegii aflați în timpul serviciului despre eveniment, la volan fiind identificat un minor, în vârstă de 10 ani, din localitate. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul i-ar fi fost încredințat, pentru a-l conduce, de către o femeie în vârstă de 56 de ani, care se afla în autoturism, în calitate de pasager”, au precizat reprezentanții IPJ Vâlcea, conform Agerpres.

În consecință, a fost deschis un dosar penal, iar femeia este cercetată pentru două posibile infracțiuni: încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Situația este în continuare sub investigație, iar autoritățile vor lua măsurile legale corespunzătoare în funcție de rezultatele cercetărilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`