Afacere de zeci de mii de dolari a unei femei din Germania. Cu ce se ocupă

Afacere de zeci de mii de dolari a unei femei din Germania. Cu ce se ocupă
Sursa foto: TikTok/ Kris Buckey

O femeie din Germania și-a deschis o afacere care îi aduce zeci de mii de dolari lunar. Ea deține o fabrică de melci africani uriași.

Afacere cu melci africani uriași

Ea avea grijă de copiii ei, nu putea să se angajeze și s-a gândit la o idee de afacere care să îi aducă un venit, conform Spynews.

Femeia din Munchen deține o fermă care are peste 5.000 de melci africani uriași, iar cochilia lor are 23 de centimetri. În 2019 afacerea a devenit cunoscută în toată lumea, după ce posta pe TikTok videoclipuri cu ei.

Cât costă un melc

Un melc poate să coste chiar și 60 de euro.

Stând acasă cu fiii săi, simțea că are nevoie de un hobby, de o schimbare în viața eă. S-a gândit să își ia un câine sau o pisică, dar ar fi necesitat prea multa atenție. Astfel, a ajuns la concluzia că un melc ar fi soluția perfectă pentru ea.

După videoclipurile cu animalul ei de companie, a devenit virală.

„Eram o mamă a doi copii, singură, și trăiam din bani de la stat. Viața mea era îngrijită de ceilalți. Nu aveam nimic al meu și ideea de a lua un melc era foarte atrăgătoare. Nu necesită atenție. A fost o schimbare foarte rapidă, oamenii mă recunosc acum. Este ciudat pentru că sunt o persoană foarte reținută, dar mii de oameni îmi pun întrebări despre melci în fiecare zi.

Publicam fotografii cu animalele mele de companie, iar al doilea videoclip pe care l-am postat a explodat. Am devenit dintr-o dată un influencer. Viața mea s-a schimbat total. Trăiam într-un apartament oferit de stat și primeam alimente de la o biserică. Locuiesc în continuare în același apartament, dar melcii mi-au salvat viața”, a spus femeia.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`