Gabriela Cristea și Tavi Clonda sărbătoresc patru ani de la căsătoria religioasă / Cum petrec în cinstea marelui eveniment: „Ne iubim din ce în ce mai mult”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sărbătoresc patru ani de la căsătoria religioasă / Cum petrec în cinstea marelui eveniment: „Ne iubim din ce în ce mai mult”
Sursa foto: Instagram / @taviclonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc. Cei doi  radiază de fericire lângă cele două fetițe pe care le au împreună, iar relația lor pare una cu totul desprinsă din povești.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împlinit patru ani de la căsătoria religioasă

Frumoasa prezentatoare TV, Gabriela Cristea și artistul Tavi Clonda au împlinit, astăzi, patru ani de la cununia religioasă, care a avut loc pe 24 august 2019. Evenimentul desfășurat la Biserica Bazilescu din București s-a petrecut la mai bine de 4 ani de la cununia civilă, potrivit Spynews.ro.

Cu doar câteva ore în urmă, Gabriela Cristea a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie alături de soțul ei. Imaginea îi înfățișa pe cei doi la petrecerea de nuntă.

„4 ani de la căsătoria religioasă!…și ne iubim din ce în ce mai mult în fiecare zi. #victorienii”, a scris Gabriela Cristea în descrierea fotografiei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, bolid de aproape 100.000 de euro

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au văzut visul împlinit. Prezentatoarea și soțul ei și-au cumpărat un bolid de lux de aproape 100.000 de euro, iar imaginile le-au împărtășit cu fanii lor de pe rețelele de socializare.

Soțul Gabrielei Cristea a fost cel care a prezentat mașina și a mărturisit, ulterior, că aștepta acest moment de 15 ani. Cei doi au ales să își cumpere un Mercedes GLE 400.

„De 15 ani aștept momentul ăsta, dar n-am renunțat și uite că se îndeplinește. O să fie senzațional! Ne-a ajuns „visul”! Sper să nu dați cu hate și să vă bucurați! Bine ai venit în familie! Este superbă! Pielea asta cum ne-am dorit! Important e să fim sănătoși”, a declarat Tavi Clonda, recent, pe rețelele de socializare.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Tavi Clonda (@taviclonda)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`