Marian Ceaușescu a lipit stickere cu mesaje anticorupție la intrarea în Ministerul Justiției: „Avem instituții ale statului pline de corupți. Ar trebui definitiv să spunem stop corupției” (VIDEO)

Marian Ceaușescu a lipit stickere cu mesaje anticorupție la intrarea în Ministerul Justiției: Avem instituții ale statului pline de corupți. Ar trebui definitiv să spunem stop corupției (VIDEO)

Protestatarul Marian Ceaușescu a lipit joi la intrarea în Ministerul Justiției stickere cu mesajul: „stop corupția” și „interzis corupției”. Acesta a precizat într-un mesaj transmis live pe Facebook că dorește să lanseze o campanie prin care să repete gestul și la alte ministere:

“Să vadă toți miniștri că românii s-au săturat. Ne-am săturat de corupție. Avem instituții ale statului pline de corupți. Ar trebui definitiv să spunem stop corupției.  O țară plină de corupție niciodată nu se va dezvolta”, a spus Marian Ceaușescu.

El a explicat că a ales Ministerul Justiției pentru că este cel mai important pentru combaterea corupției:

“Am vorbit cu doamna ministru Alina Gorghiu, căreia i-am cerut acordul ca la intrarea din Ministerul Justiției să lipesc aceste două stickere: primul cu stop corupția iar al doilea cu interzis corupției. Aceste stickere ar trebui să devină campanie națională și am ales primul minister Ministerul Justiției.

Este cel mai important minister în combaterea corupțiie. Justiția trebuie să nu ierte niciun corupt. Tocmai de asta am venit să lipesc aceste două stickere care ar trebui lipite pe toate minsiterele. O să mă mai duc și la Mediu, la ministerul Finanțelor și la celelalte ministere”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:30 - Marcel Ciolacu: Anul viitor românii plătesc aceleași impozite pe proprietate. Am amânat până la 1 ianuarie 2026 aplicarea noului mod de calcul al valorii impozabile pentru clădiri (VIDEO)
12:26 - O bandă de hoți care a dat spargerea în București a fost prinsă în Timiș
12:18 - Ciocolata va ajunge de la un desert accesibil, la un produs de lux. Prețurile la cacao au atins niveluri recorduri
12:16 - Marcel Ciolacu: Politicieni disperați să își facă loc în turul 2 inventează scenarii iresponsabile. Nu va exista nicio imixtiune a Rusiei în procesul electoral / Aprobăm noi măsuri de sprijin pentru R. Moldova (VIDEO)
12:01 - Florin Roman, după declarațiile lui Gigi Becali: Blatul politic între PSD/AUR și Marcel Ciolacu/George Simion a fost confirmat cu nonșalanță din interior
11:59 - Oanei Paraschiv i s-a pus pata pe Sorin Brotnei. Ce s-a întâmplat după Asia Express
11:49 - 5 joburi moderne pe piața locală a resurselor umane
11:48 - Adrian Țuțuianu, despre o posibilă înțelegere între AUR și PSD: „Aceste acuzații dovedesc incapacitatea celor doi contracandidați, Ciucă și Geoană, de a performa electoral” (VIDEO)
11:39 - Alexandru Dimitriu: USR nu o să intre la guvernare cu PSD, acest partid toxic care a nenorocit România atâta timp (VIDEO)
11:36 - Încă o maimuță a murit la grădina zoologică din Hong Kong. Bilanțul mamiferelor moarte a ajuns la 12. Cauza decesului ar fi solul infectat cu o bacterie care poate afecta și oamenii