Gruparea Wagner nu crede în moartea liderului său / Mercenarii au anunțat că Evgheni Prigojin este într-un alt avion și se îndreaptă spre Moscova

Gruparea Wagner nu crede în moartea liderului său / Mercenarii au anunțat că Evgheni Prigojin este într-un alt avion și se îndreaptă spre Moscova
Foto: Hepta.ro / Sputnik / Viktor Antonyuk

Nu după mult timp de la anunțarea decesului lui Evgheni Prigojin, atât în presă, cât și pe rețelele de socializare, gruparea Wagner a transmis un comunicat prin care scot în evidență mesajul: „Binecuvântată amintire a morților! Amintiți-vă și cinstiți! Nu asculta pe nimeni, nu te panica! Așteptăm!”.

Deși inițial a confirmat că Evgheni Prigojin a murit, după ce avionul în care s-ar fi aflat s-a prăbușit în Rusia, gruparea Wagner a creat incertitudine în ceea ce-l privește pe liderul mercenarilor.

Ce au anunțat mercenarii Wagner

„Al doilea avion, care îi aparține lui Yevgeny Prigozhin, se întoarce peste capitală și se îndreaptă spre aeroport.

În Africa, Yevgeny Prigozhin a avut o situație similară când avionul său a fost doborât, dar de acea dată a zburat pe altul. Și acum, un alt avion de afaceri se învârte pe deasupra Moscovei, care aparține șefului PMC Wagner. Până când aterizează și nu este clar cine se afla la bordul acestui avion, este imposibil de spus că Prigozhin a murit cu 100% probabilitate.

Băieții de la conducere au murit. Binecuvântată amintire a morților Amintiți-vă și cinstiți. Nu asculta pe nimeni, nu te panica! Așteptăm!”, se arată într-un comunicat al grupării Wagner, scrie Gândul.

„Prigojin și Utkin au fost uciși. Informația este confirmată de toți comandanții executivi, cei din rândurile doi-trei ai grupării Wagner, fără îndoială totul a fost planificat. Este păcat că toată puterea serviciilor speciale și a Federației Ruse nu este îndreptată împotriva dușmanilor Rusiei, ci ca de obicei, îi distruge pe cei care încearcă să schimbe ceva în bine. Evgeni Prigojin Victorovici și-a dorit sincer ca Rusia să câștige acest război, dar a fost ucis în mod josnic”, au scris mercenarii Wagner în confirmarea morții liderului lor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`