Prima reacție a Ucrainei, după ce avionul în care se afla și Evgheni Prigojin s-a prăbușit: „Este un semnal al lui Putin”

Prima reacție a Ucrainei, după ce avionul în care se afla și Evgheni Prigojin s-a prăbușit: „Este un semnal al lui Putin”
Sursa foto: Twitter (X) - NEXTA @nexta_tv

Consilierul lui Volodimir Zelenski a reacționat după ce în presă au apărut informații potrivit cărora liderul Wagner, Evgheni Prigojin, s-a aflat într-un avion prăbușit în Rusia.

Mykhailo Podolyak a menționat că în ceea ce îl privește pe liderul Wagner „merită să așteptăm ca ceața războiului să dispară”.

De asemenea, acesta a menționat și că Vladimir Putin „nu iartă pe nimeni”.

Reacția lui Mykhailo Podolyak, după presupusa moarte a lui Evgheni Prigojin

„În ceea ce-l privește pe Prigojin: merită să așteptăm ca ceața războiului să dispară”, a spus el.

„Cu toate acestea, este clar că Putin nu iartă pe nimeni din cauza propriei sale frici bestiale – tocmai cea care l-a anulat în iunie 2023 – și aștepta momentul. De asemenea, este evident că Prigojin a semnat o condamnare specială la moarte pentru el însuși în momentul în care a crezut în ciudatele „garanții ale lui Lukașenko” și în „cuvântul sincer” nu mai puțin absurd al lui Putin”, a adăugat consilierul președintelui ucrainean, pe Twitter.

„Înlăturarea uimitoare a lui Prigojin și a comandamentului Wagner la două luni după tentativa de lovitură de stat este un semnal al lui Putin către elitele ruse înaintea alegerilor din 2024: „Atenție! Lipsa loialității echivalează cu moartea”, a încheiat el.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`