Un bărbat înșela din penitenciar oamenii prin metoda „Accidentul” / El era în detenție pentru fapte care cumulează 225 de ani de închisoare

Un bărbat înșela din penitenciar oamenii prin metoda „Accidentul” / El era în detenție pentru fapte care cumulează 225 de ani de închisoare
Sursa Foto: Hepta.ro

Un bărbat închis la Penitenciarul Gherla pentru înșelăciune a continuat să păcălească lumea folosind un telefon mobil strecurat, se pare, chiar cu complicitatea unor cadre din închisoare.

A continuat să înșele lumea și după ce a ajuns la închisoare

Potrivit Cluj24, polițiștii Penitenciarului Gherla și cei ai Serviciului de Investigații Criminale Suceava au făcut percheziții în celula deținutului Ovidiu Rusu. Pentru că a refuzat să se supună dispozițiilor, acesta a fost imobilizat prin aplicarea cătușelor metalice pentru mâini, în poziția cu mâinile la spate, pentru o perioadă de aproximativ 3 ore și 10 minute.

În celulă a fost găsit telefonul mobil care va constitui probă în noul dosar de înșelăciune pe numele lui Rusu.

Deținutul este cunoscut pentru înșelăciuni prin metoda „Accidentul”. De asemenea, el mai obișnuiește să pretindă că e procuror sau judecător și să ceară oamenilor bani în schimbul soluționării unor dosare.

El a continuat să înșele lumea și după ce a ajuns la închisoare, cu ajutorul telefonului strecurat, se pare, cu complicitatea unor cadre de la Gherla.

A săvârșit infracțiuni care cumulează peste 200 de ani de închisoare

Ovidiu Rusu, originar din Rădăuți, a fost condamnat de Curtea de Apel Suceava la o pedeapsă de 30 de ani de închisoare.

El a comis infracțiuni care însumează pedepse de 225 ani, 272 luni şi 1395 zile închisoare, respectiv 93 ani, 10 luni şi 5 zile închisoare.

„Inculpatul Rusu Ovidiu va executa o pedeapsă principală rezultantă de 30 (treizeci) ani închisoare”, se arată în sentinţa Curții de Apel Suceava, citată de Monitorul de Suceava.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`