Un cascador în vârstă de 71 de ani a sărit cu mașina peste un curs de apă din Alba (FOTO, VIDEO)

Un cascador în vârstă de 71 de ani a sărit cu mașina peste un curs de apă din Alba (FOTO, VIDEO)
Sursa foto: Eduard Negrea (Facebook / Eduard Schneider)

Lae Dreghici, un cascador din Alba în vârstă de 71 de ani, a realizat o cascadorie auto duminică, când a sărit cu mașina peste un curs de apă, cu ajutorul unei rampe de lemn.

Cascadorul Lae Dreghici a sărit cu mașina peste un curs de apă

Potrivit Agerpres, evenimentul s-a desfășurat la „Trei Poduri”, o zonă aflată în apropierea municipiului Alba Iulia, și a fost organizată cu sprijinul Primăriei și al Clubului Sportiv Municipal Alba Iulia.

Când mașina era în aer, parbrizul automobilului a fost spart de o creangă de la unul dintre copacii printre care a sărit. În imagini se poate observa că, preț de câteva secunde, șoferul cascador nu a ținut în mână volanul, ci bucata de lemn respectivă.

Sursa foto: Facebook / Eduard Schneider

„Mulțumesc Lae, că ești bine!!! Mulțumiri băieților care mi-ați fost alături pentru a documenta acest act deosebit de curaj! Jos pălăria pentru Jandarmerie, Poliție, Servicul de Ambulanță, Pompieri și nu în ultimul rând Primăriei Municipiului Alba Iulia pentru organizarea și susținerea acestui act de curaj deosebit!! Respir ușurat acum și de abia aștept să vă prezint filmul complet!”, a scris Eduard Schneider, un producător din Sebeş, duminică, pe Facebook.

Cea mai celebră cascadorie a lui Lae Dreghici datează din 1995, când a sărit cu o Dacia 1310 peste două tiruri așezate unul după celălalt, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în prezența a 50.000 de spectatori.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`