O gravidă de 26 de ani a murit la Maternitatea din Botoșani. Femeia s-a chinuit cu dureri, iar în spital nu era niciun doctor

O gravidă de 26 de ani a murit la Maternitatea din Botoșani. Femeia s-a chinuit cu dureri, iar în spital nu era niciun doctor
Sursa foto: Facebook / Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

O gravidă de 26 de ani, mamă a trei copii, a murit după ce s-a chinuit o noapte întreagă cu dureri, chiar sub privirile cadrelor medicale. În spital nu era niciun doctor care să o consulte și să o ajute.

S-a prezentat la spital cu sângerări

Femeia era însărcinată în 14 săptămâni și s-a prezentat la spital pentru că se simțea rău și sângera, conform observatornews.

După ce a fost internată, ea vorbea cu soțul ei, căruia i-a spus că i s-a administrat un calmant, iar următoarea zi va fi operată. Pe parcursul nopții ea îi scria soțului ei că nu se simte bine și că are dureri foarte mari. Cadrele medicale nu au vizitat-o toată noaptea, iar  dimineața a murit.

Cadrele medicale nu au ajutat-o

Reprezentanții spitalului spun că nu s-a impus o intervenție chirurgicală pentru că sângerarea a fost redusă. Ei au mai adăugat că au observat că de dimineață starea femeii era mult mai gravă și au mutată în secția ATI, loc unde a și decedat.

Familia s-a adresat poliției și o anchetă se va desfășura în acel spital pentru a vedea dacă a fost urmat sau nu protocolul medical. Ei așteaptă necropsia pentru a afla cauza decesului și dacă viața ei ar fi putu fi salvată sau nu.
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`