Jador și-a distrus mașina, la un concert. Ce pagube a suferit boldiul cântărețului de manele

Jador și-a distrus mașina, la un concert. Ce pagube a suferit boldiul cântărețului de manele
Foto: Captuta video/ Instagram

Cu câteva luni în urmă, Jador a anunțat că are probleme grave de sănătate și faptul că nu-i mai rămân mulți ani de trăit. Recent, însă, el reapare tot mai des pe scenă, continuând să lanseze melodii. La un concert desfășurat acum o seară, mașina artistului a fost accidentată.

Jador și-a accidentat mașina, după concert

Deși mașina sa are parbrizul distrus, Jador a comunicat vestea fanilor cu un zâmbet. Artistul a glumit pe seama situației neplăcute și a recunoscut că va achiziționa o mașină nouă. Prin intermediul unui videoclip, a arătat parbrizul spart și le-a spus fanilor că nu vor să vadă cum arată în totalitate.

Toate evenimentele au avut loc în urma necesității sale de a-și croi drum cu mașina prin mulțimea entuziastă de fani care îl așteptau la concert. Într-un final, s-a suit deasupra vehiculului. Însă, cu trecerea timpului, a realizat că mașina a fost avariată în proces, iar starea sa exterioară era chiar mai gravă decât anticipase inițial, scrie Spynews.ro.

După concertul în care am intrat cu mașina printre oameni, îmi iau mașină nouă! Am auzit că vreți să vedeți mașină, păi nu v-o arăt eu? Vă arăt doar parbrizul, afară nu vreți să știți cum arată”, a spus Jador pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`