Ce a pățit o familie de români aflată în vacanță, în Bulgaria: „Unde mai exact puteam pleca? / Parcă nu-mi venea să cred”

Ce a pățit o familie de români aflată în vacanță, în Bulgaria: „Unde mai exact puteam pleca? / Parcă nu-mi venea să cred”
Sursa foto: Profimedia

Dacă planificați o escapadă în Bulgaria în curând, fiți precauți în ceea ce privește mașinile. O familie din România a trecut prin momente dificile în timpul vizitei la castelul Cap Kaliakra, unde au fost lipsiți de mașină și obiectele lor prețioase, după ce au lăsat vehiculul în parcare.

Ce a pățit o familie de români în Bulgaria

După o perioadă relaxantă petrecută într-un sat pitoresc în apropiere de Nisipurile de Aur, familia de turiști români a hotărât să-și extindă vacanța. Din păcate, sorții nu le-au fost favorabili de această dată. Exact în momentul în care vroiau să se îndrepte spre casă, aceștia au decis să facă o oprire la Capul Kaliakra, dorind să exploreze ruinele vechiului castel și să se delecteze cu peisajele spectaculoase ale zonei.

Au decis să parcheze într-o zonă cu vedere spre mare, plină de mașini și turiști. După două ore de plimbare, au descoperit că mașina lor dispăruse complet. O dubiță albă închiriată parcase în locul lor. A urmat o goană disperată în căutarea mașinii dispărute.

Cum au reușit să ajungă acasă

„Unde mai exact puteam pleca? Într-o țară străină, fără acte, fără alte haine în afară de ce aveam pe noi, fără baterie prea multă la telefoane, fără mașină și fără nicio destinație în cap am început să mergem agale pe străzile orașului. Ora 8 seara, singurul magazin deschis în care ne-am oprit și datorită faptului că tata a avut borseta cu el cât am fost plecați, ne-am putut lua câteva bluze de trening pentru că începuse să se răcorească.

Am trecut printr-o piațetă cimentată și ne-am oprit la o terasă unde chelnerița ne-a ajutat cu două încărcătoare de telefon. Cu bateria la 30% am reușit sa ținem legătura cu salvatorul nostru care nici nu a stat pe gânduri când s-a urcat în mașină să vina să ne ia tocmai din România, după ce i-am explicat situația.

A doua zi tata a fost sunat și i s-au cerat detalii legate de cazarea unde am stat, iar alte informații legate de mașină nu i s-au oferit. Când vedeam la televizor sau la știri că au fost furate mașini peste noapte, parcă nu-mi venea să cred, dar presupun că mai puțin de două ore și jumătate sunt de ajuns”, a povestit familia pentru Click.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`