60 de localuri de pe litoral au fost amendate. Care este valoarea totală a amenzilor

60 de localuri de pe litoral au fost amendate. Care este valoarea totală a amenzilor
Foto: Pixabay

60 de localuri de pe lioral au fost amendate în ultima săptămână, iar valoarea totală a sancțiunilor se ridică la valoarea de 589.600 de lei, a anunțat ANSVSA.

Dintre aceste localuri, trei au primit ordonanță de interzicere a activității, iar patru au primit ordonanță de suspendare a activității, informează Adevărul.

222 kilograme de mâncare, confiscate

Au fost confiscate 222 de kilograme de mâncare, precum carne de vită, carne de pui, peşte, produse din peşte şi ouă, îngheţată.
Controalele s-au efectuat în unitățile de producer, prelucrare, procesare, depozitare, valorificare și comercializare a produselor.

302 de unități verificate

Au fost verificat 302 unități în șase stațiuni de pe litoral: Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Costineşti, Eforie Nord, Eforie Sud, Techirgiol, Mangalia şi Constanţa.

ANSVSA oferă un număr de telefon, unde oamenii pot face sesizări sau pot obține informații despre aspectele din doemniul siguranței alimentelor. Numărul în timpul sezonului estival este 0786.577.007, iar numărul 0800.826.787 funcționează în paralele cu numărul Call-Center.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`