Tragedie în Grecia: Români decedați într-un accident cumplit, iar doi copii au suferit răni grave, după ce mașina lor a intrat în coliziune cu un TIR

Tragedie în Grecia: Români decedați într-un accident cumplit, iar doi copii au suferit răni grave, după ce mașina lor a intrat în coliziune cu un TIR

Miercuri, a avut loc un tragic accident pe autostrada Salonic-Serres. O familie de români, aflată într-o mașină, a intrat în coliziune cu un TIR, rezultând decesul pe loc al doi adulți. Cei doi copii din mașină, în vârstă de 7 și 10 ani, au suferit răni grave.

Români morți în Grecia într-un accident înfiorător

Un tragic accident de circulație a avut loc pe Autostrada Națională Salonic – Serres, conform mai multor surse de știri din Grecia. Părinții, în vârstă de 45 și 48 de ani, au pierit pe loc în urma coliziunii dintre mașina lor și un TIR la kilometrul 18 al autostrăzii. Cei doi copii, având vârstele de șapte și 10 ani, au suferit răni grave și au fost transportați la spital. Potrivit primelor informații furnizate de autoritățile grecești, mașina în care se aflau românii a intrat în coliziune frontală cu TIR-ul, scrie Click.ro.

Doi copii sunt în stare critică

Românii se îndreptau spre Bulgaria cu scopul de a ajunge acasă, în România, cu copiii lor de 7 și 10 ani în mașină. Micuții au fost preluați de ambulanțe în urma accidentului și sunt în stare gravă. Un lung șir de mașini s-a format pe Autostrada Națională Salonic – Serres din cauza incidentului.

Poliția a inițiat o investigație în vederea elucidării circumstanțelor în care s-a produs tragicul accident rutier, soldat cu pierderea a două vieți românești.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`