Personalul Amazon, avertizat prin e-mail că nu lucrează suficient de la birou / Ce spun angajații

Personalul Amazon, avertizat prin e-mail că nu lucrează suficient de la birou / Ce spun angajații
Foto: Hepta/Zuma Press / Rafael Henrique.

Personalul Amazon din SUA a primit, recent, un e-mail de avertizare din partea companiei, după ce au fost vizați mai mulți angajați care au venit la birou mai puţin de trei zile pe săptămână în ultima perioadă, relatează BBC.

Angajații Amazon, acuzați că nu petrec destul timp la birou

Obligativitatea Amazon privind prezenţa la birou pentru angajaţii americani a intrat în vigoare în luna mai şi presupune ca aceştia să fie prezenţi la birou cel puţin trei zile pe săptămână, motiv pentru care unii angajați au fost înștiințați pe mail că: „nu îndeplinesc în prezent aşteptările de a se alătura colegilor lor la birou cel puţin trei zile pe săptămână”.

Unii angajaţi Amazon din SUA au organizat în iunie o grevă, pentru a protesta împotriva reîntoarcerii la birou, scrie Hotnews.ro.

Mulți cred că au primit mail-ul din greșeală

E-mailul pare să exacerbeze tensiunile existente în cadrul companiei, deoarece unii angajaţi au spus că au primit e-mailul din greşeală, deoarece ei au venit la birou.

Ca răspuns la îngrijorări, Amazon a spus că mesajul a fost trimis celor care nu au respectat politica, în ciuda faptului că clădirea lor era pregătită pentru întoarcerea personalului. Totodată, compania a recunoscut că avertismentele ar fi putut fi trimise din greşeală în unele cazuri.

„Deşi am efectuat mai mulţi paşi pentru a ne asigura că acest e-mail a ajuns la destinatarii corecți, recunoaştem că pot exista cazuri în care am greşit”, a transmis Amazon.

Amazon nu este primul gigant tehnologic care a renunţat la regulile de lucru flexibile introduse în timpul pandemiei. Disney a făcut deja acest lucru şi săptămâna aceasta Zoom a ordonat personalului să vină la birou.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`