Bobby Păunescu lucrează la un nou film – „Fantomele”. Consultant îi este Milt Bearden, fost ofițer de rang înalt al CIA

Bobby Păunescu lucrează la un nou film - „Fantomele”. Consultant îi este Milt Bearden, fost ofițer de rang înalt al CIA

Producătorul și regizorul de film Bobby Păunescu lucrează la o nouă peliculă – „Fantomele”, despre spionii anilor ‘70. Din luna octombrie va intra în procesul de producție.

La realizarea acestui nou film românesc participă Milt Bearden, fost ofițer de rang înalt al CIA, care a activat în fostul spațiu sovietic.

Acesta a fost șef al Agenției Centrale de Informații (CIA) pe toată Europa de Vest, Centrală, Est și spațiul ex-sovietic până în ‘96. El jucat un rol extrem de important în înfrângerea Uniunii Societice din campania militară din Afganistan, din 1979-1989, oferind sprijin logistic pentru serviciul de intelligence pakistanez ISI, care ajuta rezistența mujahedinilor.

De o săptămână, Bobby Păunescu se află la Roma cu Milt Bearden și lucrează împreună la „Fantomele”, un film despre spionii profund conspirați din anii ‘70.

De mai mult timp, Milt Bearden oferă consultanță pentru producții care aduc în prim-plan tema spionajului. De asemenea, este autor al mai multor cărți și comentator al trusturilor media din Statele Unite.

Milt Bearden a mai lucrat cu Robert de Niro pentru realizarea filmelor „Ronin” și „Meet the Parents”, dar a oferit consultanță și pentru filmele „The Good Shepherd” (Robert de Niro, Angelina Jolie, Matt Damon) și „Charlie Wilson’s War”, realizat de către Mike Nichols, cu Tom Hanks in rolul principal.

De asemenea, Bearden a participat la documentare precum „Secret Warriors” (Discovery Channel), „Covert Action” (BBC), „The Power of Nightmares” (BBC2).

Urmăriți B1TV.ro și pe
`