Șeful Arestului IPJ Argeș, prins în flagrant în timp ce primea mită. Ce oferea la schimb

Șeful Arestului IPJ Argeș, prins în flagrant în timp ce primea mită. Ce oferea la schimb

Ciprian Marangoci, comisarul care conduce Centrul de Reținere și Arestare Preventivă în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore de către procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT). Acest lucru a survenit după ce a fost surprins în flagrant în timp ce primea o sumă de 500 de euro ca mită, alături de un cartuș de țigări, de la o persoană aflată în custodie preventivă, transmite Agerpres, citat de stiripesurse.

Şeful arestului IPJ Argeş a fost reţinut pentru luare de mită

Procurorii DIICOT și ofițerii de poliție DGA și BCCO au făcut percheziții la Centrul de Reținere din IPJ Argeș, într-un caz de favorizare a infractorului și luare de mită.

Ciprian Marangoci, șeful Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Argeș, a fost prins în flagrant în timp ce primea de la o persoană aflată în arest preventiv 500 euro și un cartuș de țigări. Scopul era să ofere în schimb suplimentarea numărului de vizite și apeluri telefonice, precum și acceptul pentru pachete cu greutatea peste limita legală în unitatea de detenție.

Marangoci e acuzat că a favorizat deținuții

Folosindu-se de poziția sa, Marangoci ar fi cerut bani și bunuri de la persoane în arest preventiv, în schimbul permisiunii de a primi vizite fără aprobarea procurorului care conduce ancheta.

Marangoci este acuzat că a favorizat deţinuţii pentru a îngreuna anchetele DIICOT. Sâmbătă, va fi prezentat în faţa unui judecător la Tribunalul Argeş pentru propunerea de arestare preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`