Care sunt fotografiile ajunse în finala concursului cu cele mai amuzante imagini cu animale de la Comedy Pet Photography Awards 2023 (FOTO)

Premiile anuale Comedy Pet Photography Awards se oferă fotografiilor amuzante ale animalelor de companie.

Concursul a anunțat finaliștii și câștigătorii din 2023

Câștigătorul general, Michel Zoghzoghi, a fotografiat o pisicuță gata să se năpustească asupra alteia.

Zoghzoghi a câștigat un premiu în bani de aproximativ 636 de dolari, o geantă pentru aparatul foto de la ThinkTank și un trofeu, sursă foto: captură YT

După ce finaliștii au fost anunțați în luna iulie, câștigătorii au fost desemnați de un juriu format din fotografi, comedianți și medici veterinari. De asemenea, fanii au votat online pentru ca instantaneul lor preferat să câștige premiul People’s Choice Award.

În calitate de câștigător al premiilor Comedy Pet Photography Awards 2023, Zoghzoghi a câștigat un premiu în bani de aproximativ 636 de dolari, o geantă pentru aparatul foto de la ThinkTank și un trofeu.

„În calitate de fotograf de animale sălbatice, nu m-am gândit niciodată să trimit fotografii la un concurs pentru animale de companie până când am descoperit Comedy Pets”, a declarat el.

„Este ingenios, este distractiv, iar fotografiile sunt hilare. Sunt extrem de fericit și mândru că am câștigat, deoarece toți finaliștii au fost cu adevărat excepționali și unii dintre ei m-au făcut să râd până la lacrimi. Animalele de companie sunt o parte foarte, foarte importantă a familiilor noastre și ar trebui sărbătorite.”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`