Un român a fost răpit și torturat în Germania de patru bărbați care voiau să afle de la el unde sunt țigările de contrabandă în valoare de 2,5 milioane de euro

Un român a fost răpit și torturat în Germania de patru bărbați care voiau să afle de la el unde sunt țigările de contrabandă în valoare de 2,5 milioane de euro
Sursa foto: Flickr.com

Un român a fost torturat în contextul unui transport de țigări de contrabandă care a dispărut în Germania. Potrivit publicației Bild, unul dintre cei patru bărbați implicați în caz a fost prins și judecat, după ce ar l-ar fi luat pe bărbat din fața unui magazin.

Românul, în vârstă de 59 de ani, a fost ademenit în parcarea unui magazin de mobilă din Garbsen, în noiembrie 2022. Răpitorii l-au furat și l-au dus într-un depozit din Langenhagen, după ce l-au urcat cu forța într-un microbuz.

Românul a fost răpit și torturat, în Germania, de alți patru bărbați

Scena în care a fost răpit românul a fost înregistrată de o cameră de supraveghere. Bărbatul ar fi fost dus într-un depozit, unde a fost torturat cu brutalitate, pentru că ar fi deturnat țigări de contrabandă în valoare de 2,5 milioane de euro.

Unul dintre răpitori a fost joi, 10 august la Tribunalul Regional Hanovra, refuzând să vorbească despre acuzațiile care i se aduc.

Bărbatul a trecut prin chinuri grele. A fost bătut cu o bară de fier, sufocat și lovit cu piciorul. Dacă leșina, ceilalți bărbați îi făceau un duș rece, pentru a-și reveni.

Deși a trecut prin momente greu de imaginat, bărbatul le-a spus celor patru că este nevinovat, iar într-un moment de neatenție a reușit să trimită un mesaj text de urgență, care i-a fost și salvarea.

Acum, mai multe anchete separate se desfășoară în legătură cu complicii bărbatului arestat.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`