Selly îi ia apărare lui Gheboasă și condamnă Jandarmeria Română pentru că l-a amendat

Selly îi ia apărare lui Gheboasă și condamnă Jandarmeria Română pentru că l-a amendat
Sursa Foto: Instagram/ @selly

Selly a avut o primă reacție după ce concertul lui Gheboasa de la Untold a creat controverse în mediul online și după ce a fost amendat de Jandarmeria Română pentru versurile obscene. El i-a luat apărarea trapperului.

Mii de tinerii prezenți la Untold cântau alături de el melodii cu versuri obscene, conform Libertatea.

Gheboasa spune că nu va plăti amenda

În urma reacțiilor stârnite, Jandarmeria Româna a sancționat trapperul cu 1.000 de lei, pentru „versuri vulgare și rasiste”. El a spus că nu va plăti amenda, că „aceasta este ură de rasă și mi se pare că este rasism la adresa mea”.

„Asta nu e altceva decât un exercițiu ieftin de PR al acestei instituții, dar vom vorbi mai pe larg despre ei mai încolo. Acum să ne întoarcem un pic la isteria care s-a creat pe Facebook după momentul lui Gheboasă de la Untold.

Cei care contestă prestația lui spun că sunt mesaje toxice, nocive pentru copii. Că astfel de oameni distrug mințile tinere, care nu sunt încă formate. Hai să o luăm cu începutul. Sunt mesajele din muzica trap toxice? Da. De fapt, nu aș spune chiar toxice, dar recunosc că sunt niște mesaje greșite”, a transmis Selly într-un vlog pe Youtube.

Selly a mai menționat alte trupe care au cântat melodii cu versuri indecente la alte festivaluri și nu au fost amendate.

Este de datoria părinților să afle la ce fel de festival își lasă copiii

Mulți au criticat muzica lui Gheboasa și susțin că nu este potrivită pentru copii de 14-18 ani, dar Selly susține că părinții trebuie să se intereze la ce festivaluri își lasă copii, având în vedere că minorii pot participa la concert doar cu semnătura părinților.

În final, Selly a îndemnat fanii lui Gheboasa să intre pe pagina oficială a Jandarmeriei Române și să conteste, în mod civilizat, amenda primită de cântăreț.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)