Ce a găsit ANPC la operatorii economici din Băile Herculane. Au fost aplicate amenzi de 151.500 de lei

Ce a găsit ANPC la operatorii economici din Băile Herculane. Au fost aplicate amenzi de 151.500 de lei
Sursa foto: Captură Video B1 TV

În urma unui control efectuat, miercuri, de comisarii de la Protecția Consumatorului în stațiunea Băile Herculane din județul Caraș-Severin, au fost aplicate 31 de amenzi cu o valoare totală de 151.500 de lei, 16 avertismente și s-a cerut închiderea temporară a 5 unități.

Neregulile găsite

Comisarii au găsit ulei înegrit cu resturi alimentare, mizerie, alimente care nu aveau perioada de valabilitate sau depozitarea acestora în spații necorespunzătoare, prepararea alimentelor în spații insalubre, spațiile de depozitare, refrigerare și congelare nu erau igienizate, iar tavanul avea infiltrații de umiditate și tencuiala se scorojea, conform știrileprotv.

Astfel că, au fost date 31 de amenzi în valoare de 151.500 de lei și 16 avertismente. Mai mult, a fost dispusă închiderea temporară până la remedierea problemelor pentru următoarele 5 unități: SC Vadu de clătite SRL, SC Restaurant Pizzerie Crstal SRL, SC XXL Vasi Corect SRL(restaurant La ceaune), SC LMP Dimitrios SRL(restaurant grecesc), SC Only Red Geos SRL.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`