Un norocos a câștigat un jackpot de 1,58 miliarde de dolari cu un bilet de loterie din Florida

Un norocos a câștigat un jackpot de 1,58 miliarde de dolari cu un bilet de loterie din Florida
Foto: Pixabay

Un bilet cumpărat din Florida i-a adus unui norocos marele jackpot de loterie Mega Millions de 1,58 miliarde de dolari, al treilea cel mai mare câștig din istoria SUA, potrivit BBC.

Un norocos a câștigat un jackpot de 1,58 miliarde de dolari, în Florida

Biletul câștigător a fost vândut la un supermarket din Neptune Beach, în nordul Floridei, lângă Jacksonville.

Ultimul bilet Mega Million câștigător fusese adjudecat la New York, pe 18 aprilie, iar de atunci au urmat 31 de trageri necâștigătoare.

Se estimează că șansele de a obține premiul jackpot sunt de una la 300 de milioane.

Numerele câștigătoare au fost 13, 19, 20, 32, 33 și „mega ball-ul” de 14.

Identitatea câștigătorului încă nu a fost dezvăluită, iar legislația locală sugerează că ar mai putea dura până se va întâmpla acest lucru.

Legislația din Florida prevede că identitatea celor care câștigă cel puțin 250.000 de dolari net nu este dezvăluită public timp de 90 de zile de la data la care este revendicat premiul. Totuși, Florida Lottery trebuie să dezvăluie numele, orașul de reședință și suma câștigată către orice terț care solicită informația. Adresa și numerele de telefon rămân confidențiale.

Suma de 1,58 miliarde de dolari este acordată integral câștigătorilor care optează pentru o plată anuală pe parcursul a 30 de ani. Cei care vor să primească toți banii odată vor primi o sumă estimată de 783 de milioane de dolari. Banii sunt supuși sistemului de taxe federale și, în multe zone ale țării, celui de taxe statale.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)