Un român și-a dus mașina la fier vechi, în Grecia / Ce i-au răspuns oamenii când a cerut o părere pe Internet

Un român și-a dus mașina la fier vechi, în Grecia / Ce i-au răspuns oamenii când a cerut o părere pe Internet
Sursa foto: Freepik

Toată lumea merge în Grecia să se relaxeze, mai ales atunci când își programează o vacanță. Ei bine, un român a ales această țară pentru a-și duce mașina la fier vechi. Ajuns în fața faptului împlinit, bărbatul a ales să întrebe pe Facebook ce ar trebui să facă și care sunt demersurile.

Răspunsurile incredibile pe care le-a primit românul, pe Facebook

„Bună ziua! Am ajuns în Volos cu mașina personală înmatriculată în România. Doresc să o las aici la fier vechi. Am nevoie de sfaturi, vă rog.

Trebuie să iau numerele de înmatriculare cu mine înapoi acasă? Cam cât trebuie să plătesc pentru reciclare?

Vacanță frumoasă vă doresc!”, a scris românul pe Facebook.

„Dă-i o șansă nouă, dă-o unui grec că mai merge 15 ani cu ea!”, a scris un internaut.

„Sunt convins că răspunsul se află la turiștii de pe acest grup, turiști care an de an vin la plajă în Grecia și, între două salate grecești, mai casează câte o mașină înmatriculată în România…”, a mai spus un altul.

„Vai, superb! E scenă de film românesc cu posibile premii la Cannes. Also, m-am înecat cu cafea. Foarte bun postul. Mi-a făcut ziua mai frumoasă”, a scris altul, conform antena3.ro.

„Încercați să găsiți un parc de dezmembrări. Întrebați la un service auto și ei vă vor da o idee”, a scris unul dintre oamenii care au încercat să fie serioși și să îl ajute cu adevărat pe român.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:59 - Daniel Băluță îl contrazice în continuare pe Nicușor Dan în scandalul planșeului de la Piața Unirii: „Nu este normal și nu este firesc să încercăm în orice formă sau formulă să politizăm” (VIDEO)
17:56 - Nelu Tătaru a rămas fără imunitate. Procurorii DNA vor putea face percheziții. Cum au votat parlamentarii (VIDEO)
17:42 - Eugen Tomac, la depunerea semnăturilor pentru alegerile parlamentare alături de Forța Dreptei: Suntem singura forță politică de opoziție curajoasă, capabilă să se bată de la egal la egal cu PSD, dar și cu anexele lor (VIDEO)
17:35 - Sergiu Bîlcea: PNL va vota pentru ridicarea imunității lui Nelu Tătaru
17:21 - Forța Dreptei și PMP au depus la BEC semnăturile pentru alegerile parlamentare / Ludovic Orban: „Ne angajăm să respectăm voința cetățenilor care s-a manifestat de-a lungul referendumurilor organizate în ultimii 15 ani” (VIDEO)
17:16 - Ciprian Dobre (PNL), despre situația lui Nelu Tătaru: „Noi, ca partid politic, am făcut tot ceea ce credem noi că este corect” (VIDEO)
16:54 - Marius Pașcan (PMP): „Orice om rezonabil și de bun simț așteaptă ca în această perioadă să îi vadă pe prezidențiabili cu niște programe concrete” (VIDEO)
16:46 - Bogdan Matei (PSD), despre scandalul privind planșeul Unirii: Rămân la aceeași părere. Avizele ne omoară și de suferit nu au decât bucureștenii (VIDEO)
16:29 - Milioane de telefoane Android, în pericol din cauza unei vulnerabilități critice descoperite recent
16:22 - Pulp Fiction a împlinit 30 de ani! Cum a schimbat filmul lui Quentin Tarantino cultura pop din întreaga lume