Reacția Iuliei Albu după ce fostul soț a spus că nu regretă căsnicia cu ea: „Unele lucruri sunt pentru o viață, altele trebuie îngropate”

Reacția Iuliei Albu după ce fostul soț a spus că nu regretă căsnicia cu ea: „Unele lucruri sunt pentru o viață, altele trebuie îngropate”
Sursa Foto: Instagram/ @iamiuliaalbu

Mihai Albu și Iulia Albu au format un cuplu foarte iubit în showbizul românesc, dar au divorțat în urmă cu un deceniu. Rodul iubirii lor este Mikaela, o adolescentă în vârstă de 13 ani.

Din păcate, căsnicia lor nu a avut un final fericit, iar în 2013 au decis să divorțeze. După această separare designerul a hotărât să fie din ce în ce mai rezervat în ceea ce privește viața privată, deoarece susține că asta este una dintre rețetele unei relații liniștite.

Iulia Albu, după ce fostul a spus că nu regretă căsnicia cu ea

După această separare, fiecare și-a văzut de viața și de planurile lui. Acum, la aproape 10 ani de când și-au spus „adio!”, Mihai Albu a vrut să lămurească câteva aspecte și nu s-a sfiit să facă o serie de dezvăluiri neașteptate din trecutul lor.

Cu toate acestea, celebru creator de pantofi nu regretă ce a trăit cu ea, pentru că fiica lor Mikaela este cel mai de preț cadou din viața lui.

După ultimele declarații ale fostului soț, Iulia Albu nu a putut să nu aibă o reacție subtilă.

„Unele lucruri sunt pentru o viață, altele trebuie îngropate, DAR fiecare clipă trebuie trăită, cu dramă sau fără”, a scris criticul de modă la o postare, notează viva.ro.

Mihai Albu, destăinuiri despre divorțul de Iulia Albu

În emisiunea În Oglindă, prezentată de Mihai Ghiță, Mihai Albu a spus că devenise tot mai deranjat de aparițiile publice ale Iuliei Albu, inclusiv de prezența acelei găini.

Întrebat dacă până în momentul divorțului a simțit că această ambiție a ei de a se face remarcată era mai mare decât țelul lor comun, Mihai Albu a răspuns: „Da, clar, de asta am și divorțat. Ăla a fost motivul divorțului din punctul meu de vedere. Motivul pentru care ne-am separat a fost că avea o găină, a venit cu o găină acasă, un an am stat cu ea. Mă rog, atitudinea, ieșitul în evidență, așa a fost, nu neapărat a fost o a treia persoană, certuri, pur și simplu. Mă jenau aparițiile”.

Un alt episod tensionat a fost apariția la o gală a Premiilor Gopo: „Eu am fost invitat la acea gală, pentru că am creat încălțămintea pentru 24 de actrițe, unele au și câștigat premiul, nu ea a fost invitată și ea… da, m-a deranjat, aveam foarte mulți prieteni, colegi actori care mi-au reproșat apariția ei, a fost stânjenitor pentru mine să dau explicații pentru ținuta și apariția ei, eu aș fi văzut să fim la același nivel, să ne prezentăm pe un picior de egalitate, nu așa, în sfârșit, m-a deranjat.

I-am spus atunci că m-a deranjat și nu a contat pentru ea. Sunt momente pe care le-am trăit și le-am perceput eu într-un fel, pe mine acele evenimente în care recunosc că mi-a fost jenă de prieteni, de profesori, de rudele mele, la care luni de zile a trebuit să dau explicații, după o apariție de genul, neștiind ce să spun. „Ce s-a întâmplat cu nevasta ta, de ce umblă cu o găină?”

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:27 - Doctorița din Suceava, care a luat mită de 280 de ori de la bolnavi de cancer, condamnată la închisoare cu executare. Câți ani va sta în pușcărie
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)
20:36 - Daniel Buda (PNL): Cu siguranță, Klaus Iohannis are o experiență care poate să fie folositoare relațiilor internaționale ale României (VIDEO)
20:34 - Toni Greblă, despre adresa PNL privind candidatura lui Iohannis: BEC se va pronunța joi asupra lămuririlor solicitate / AEP rămâne neutră și nu va intra într-o dispută politică (VIDEO)
20:25 - Cum sunt atrași turiștii pe litoral în această perioadă? „Ne place, e liniște”
20:18 - Apele Române: O parte din viitură va fi atenuată în Serbia. Debitele vor putea să fie tranzitate în siguranță pe sectorul românesc al Dunării (VIDEO)
20:15 - Trei români se află pe lista Europol a celor mai periculoși infractori. Cine sunt aceștia și ce infracțiuni au comis