Descoperire șocantă în Franța! O femeie susține că a fost sechestrată și torturată de soțul ei timp de 12 ani

Descoperire șocantă în Franța! O femeie susține că a fost sechestrată și torturată de soțul ei timp de 12 ani
Sursa foto: Pixabay.com

O femeie în vârstă de 53 de ani susține că a fost sechestrată timp de 12 ani de soțul ei, într-un apartament din Forbach, oraș din Franța. În același loc, autoritățile au descoperit-o luni, 7 august, într-o încăpere în care era și o masă pentru tortură.

Soțul ei, în vârstă de 55 de ani, a fost arestat, conform surselor poliției.

În urma unui raid al poliţiei, bărbatul a fost arestat luni, la ora locală 06:00.

Femeia a fost găsită goală, rasă în cap și cu oasele rupte

Autoritățile au găsit-o pe femeie într-un dormitor, dezbrăcată, cu capul ras, subnutrită și cu mai multe oase rupte. Locul de groază în care era această femeie este un apartament din Forbach, oraș situat la granița cu Germania.

Femeia avea fracturi „la ambele picioare și degete”, ulterior fiind spitalizată, conform presei locale.

„Acest caz ne-a fost într-adevăr sesizat. Dar este mult prea devreme pentru a spune ceva. Se fac multe verificări şi prefer să rămân prudent”, a spus o sursă din cadrul poliției din Metz, conform AFP.

Victima propriului soț a reușit să sune poliția germană, care ulterior a sunat la poliția franceză. Femeia ar fi sunat la poliție duminică seara târziu „din apartamentul în care era ținută de soțul ei în condiții mizere”, conform Le Republican Lorrain.

Conform libertatea.ro, în camera în care era ținută femeia, soțul acesteia avea o agendă în care „își nota ce a făcut și momentele în care a hrănit victima”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`