Vacanță de coșmar în Macedonia. Ce a pățit o familie de români odată ajunși la destinație: „Mucegai cu găleata la baie”

Vacanță de coșmar în Macedonia. Ce a pățit o familie de români odată ajunși la destinație: „Mucegai cu găleata la baie”
Foto: Pixabay

O familie din România care și-a planificat o vacanță de vară în Macedonia se aștepta să fie cazată într-un apartament de lux, însă situația reală nu corespundea acestor așteptări.

Țeapa luată de o familie ajunsă în vacanță în Macedonia

Pe grupul de Facebook  Vacanțe Do it Yourself,” oamenii și-au împărtășit experiențele neobișnuite pe care le-au trăit. Românii au relatat că lucrurile au devenit suspecte încă de la aflarea faptului că trebuie să urce până la etajul patru, mai ales că liftul nu funcționa, potrivit Fanatik.

„Am avut OROAREA de a vizita (de că stat, nici nu poate fi vorba) HOSTEL MICKITOS !!! Oameni buni, fugiți rupând pământul când auziți de ei! Am avut rezervare pe booking la Hostel Mickitos, Skopje, apartament de lux”, a spus bărbatul care a postat.

Familia de români a relatat că în camera respectivă se afla un mucegai dezolant în baie, iar atunci când au semnalat această problemă proprietarilor, aceștia au trecut cu vederea, justificând situația prin numărul mare de clienți pe care îi au.

Românii au fost nemulțumiți de mizeria găsită

Mobilierul prezenta defecte evidente, iar fețele de pernă erau pătate de murdărie într-o nuanță galbenă. Igiena a lăsat de dorit și în zone precum chiuveta și lângă aragaz.

După ce au inspectat camera, familia de români a fost nemulțumită de aspectul acesteia și s-au plâns către proprietari. Aceștia au fost amabili și s-au oferit să trimită femeia responsabilă de curățenie pentru a remedia situația. Cu toate acestea, familia a insistat să primească înapoi banii plătiți și au amenințat că vor depune o reclamație.

„Apartamenul era la etajul 4, liftul nu funcționa. În sfârșit am ajuns în apartament: mucegai cu “găleata” la baie după cum se vede în poze. Lucru normal pt că au mulți clienți, zice recepționerul, mobilier stricat, sub orice critică, fete de pernă îngălbenite, baterii chiuvetă dezastru”, a mai povestit bărbatul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`