Descoperire neașteptată făcută de Jador în miez de noapte / Ce a găsit artistul într-un șanț: „De azi va fi bebelușul meu” (VIDEO)

Descoperire neașteptată făcută de Jador în miez de noapte / Ce a găsit artistul într-un șanț: „De azi va fi bebelușul meu” (VIDEO)
Foto: Captura TikTok

Cântărețul de manele, Jador, a surprins pe toată lumea prin recentul său clip. Pe marginea unui drum, a găsit o pungă într-un șanț. Ce a descoperit înăuntru? O pisică. Fără ezitare, Jador a luat pisica acasă și acum aceasta face parte din familia sa sub numele de „Miți”. Gestul inedit al cântărețului a fost lăudat de fani, evidențiind o latură sensibilă a sa.

Gestul făcut de Jador în plină noapte

Uitați ce am găsit într-un șanț. Am găsit-o într-o pungă legată la gură, cineva a vrut să o omoare. I-am pus numele Miți și de azi va fi bebelușul meu. Din boschetar va ajunge vedetă, e plin de purici momentan, dar de mâine sperăm să nu mai aibă”.

@jadorL-am gasit in șant inte o punga legata la gura l-am auzit si am decis ca Dumnezeu vrea ca eu sa am grija de el! Asa ca de azi nu mai este boschetar este copilasu familei noastre! VA INCURAJEZ SA ADOPTATI ANIMALE DE PE STRADA! CELE SCUMPE SUNT PENTRU FITOSI!

♬ sunet original – Jador mami👑❤️

La scurt timp de la publicare, clipul a declanșat o furtună de reacții în mediul online. Observațiile și aprecierile nu au întârziat să apară, internauții fiind fermecați de gestul făcut de artist. În secțiunea de comentarii, aceștia și-au exprimat deschis admirația pentru ceea ce au văzut, lăudând sinceritatea și impactul emoțional pe care l-a avut clipul asupra lor, potrivit Playtech.

Fanii l-au felicitat pe artist

Dumnezeu să te binecuvânteze, Jador”, a comentat cineva, Ai o inimă mare, bravo!”, a mai scris altă persoană, Felicitări pentru gest, ești un om minunat!”, Ce drăgălaș e! Și bravo ție pentru această faptă, prin acest gest, dai o lecție! Bravo ție!”, au fost doar câteva dintre reacțiile urmăritorilor săi.

Videoclipul în cauză a adunat în total peste 100 de mii de aprecieri, însoțite de peste 1000 de comentarii. Se pare că legătura dintre Jador și noul său prieten necuvântător este una indestructibilă. În timpul unei escapade la malul mării, artistul nu s-a despărțit de noul său companion animal. Și de această dată, Jador a ales să împărtășească acest moment special și cu devotații săi fani.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)
19:41 - De ce nu ar trebui să bei prea multă apă dacă îți dorești să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Câtă apă este necesar să bem
19:29 - Bogdan Matei (PSD), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Luni vom avea o ședință a grupurilor reunite și vom stabili. Eu nu cred că este oportună o astfel de lege
19:12 - Alexandru Dimitriu (USR): Iohannis seamănă tot mai mult cu Piedone (VIDEO)
19:06 - Care sunt cele mai bune alimente pentru îmbunătățirea sistemului imunitar? Ce trebuie să consumăm în această perioadă
18:51 - Câte clase are, de fapt, Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef a recunoscut totul: „Bucătăria m-a ales pe mine”