Victorie totală a lui Dragnea în PSD: Gabi Petrea, noul președinte TSD (VIDEO)

Victorie totală a lui Dragnea în PSD: Gabi Petrea, noul președinte TSD (VIDEO)

Conform ultimelor rezultate de la alegerile TSD, Gabriel Petrea este cel care a câștigat cursa pentru alegerile pentru organizația de tineret a PSD.
Potrivit știripesurse.ro, Gabriel Petrea a primit primit sprijinul lui Andrei Tinu, unul dintre cei doi adversari ai săi la cursa pentru șefia TSD.

Gabriel Petrea a criticat discursul fostului șef al tinerilor social democrați, Mihai Sturzu, spunând că discursul său în care l-a renegat pe Liviu Dragnea din șefia PSD este un discurs făcut din frustrări personale. Petrea a dorit să scoată în evidență faptul că regretă că i-a acordat sprijin lui Sturzu pentru a deveni deputat.

Liviu Dragnea, despre declarațiile lui Mihai Sturzu

#DIRECT_ONE_6gwmwl#

Congresul de astăzi al TSD înseamnă, în primul rând, ruperea TSD de era Victor Ponta, care și-a impus interesele personale prin intermediul președintelui marionetă Mihai Sturzu.

Gabriel Petrea a declarat că va încerca să fie un coleg și un lider pentru toți membrii TSD, dar și că va continua proiectele pe care le-a susținut și înainte de a candida.

„Meritocrația, egalitatea de gen, egalitatea de șanse vor fi crezul pe care îl vom respecta”, a declarat Petrea în aplauzele sălii.
Acesta a declarat, de asemena, ca nimeni nu va sări peste rând la TSD și că nedreptățile vor fi sancționate.

Impunerea unor standarde meritocrate reprezintă un țel al PSD care urmărește promovarea unor tineri în funcții cheie la alegerile din 2016. Este o sarcină asumată de Liviu Dragnea, care se pare că va fi preluată de viitorul președinte TSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`