Dacia pregătește un nou model, parcă desprins din filmele SF

Dacia pregătește un nou model, parcă desprins din filmele SF

Dacia pregătește pentru piața auto de peste aproximativ trei ani, un model deosebit, cu un design diferit față de Duster.

Dacia vrea să dea lovitura pe piața auto. C-Neo, desprins din filmele SF

În următorii trei ani, echipa de proiectare va lucra la noul model și promit un design diferit față de cele anterioare, dar cu o lungime asemănătoare cu viitorul Duster. Această inițiativă evidențiază intenția tot mai puternică a mărcii Dacia de a obține o anumită independență față de Renault.

Noul model compact C-Neo de la Dacia se află într-un stadiu avansat de proiectare. Compania auto românească este hotărâtă să diferențieze acest vehicul de Renault Mégane și nu îl prezintă ca o simplă variantă a modelului francez, potrivit EVZ.

Noul model, deși compact, este proiectat să aibă o dimensiune similară cu cea a viitorului Duster, adică aproximativ 4,4 metri. Echipa de proiectare promite un design care să diferențieze C-Neo de celelalte modele Dacia.

Scopul companiei românești este să prezinte un model cu o identitate unică, iar partea din spate a vehiculului va prezenta o linie înclinată, adăugând astfel o notă caracteristică aspectului general.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`