A comandat pizza și a tâlhărit livratorul. Tânărul de 20 de ani din Buzău, reținut de polițiști

A comandat pizza și a tâlhărit livratorul. Tânărul de 20 de ani din Buzău, reținut de polițiști
Sursa foto: Freepik

Un tânăr de 20 de ani, din Buzău, a fost reținut de polițiști după ce a tâlhărit un livrator de pizza. Paguba este de 334 de lei. Acesta a furat mai multe cutii de pizza, dar și alte produse alimentare.

Livratorul, abordat de doi tineri

Livratorul a fost bruscat, scos din mașină, iar hoțul i-a luat din mașină mai multe cutii de pizza și alte produse alimentare, conform observatornews.

„Sesizarea a fost primită în data de 1 august a.c., în jurul orei 23.20, de la un râmnicean, angajat ca livrator la o societate comercială de tip pizzerie. Pe parcursul investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că victima urma să ajungă la locaţia de livrare, în Râmnicelu, însă a fost abordat de către doi tineri necunoscuţi.

Unul dintre aceştia l-ar fi scos din maşină prin exercitarea de violenţe, apoi i-ar fi sustras din autoturism mai multe produse alimentare, în valoare de 334 de lei. Din cercetări a reieşit că principalii bănuiţi sunt doi tineri localnici, în vârstă de 18, respectiv 20 de ani”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.

Tânărul de 20 de ani este reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta va fi prezentat parchetului pentru a se stabili o măsură preventivă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`