Dezamăgit, un englez a filmat toată experiența nefericită din trenul București – Viena, iar concluzia a fost: „Nu recomand nimănui”

Dezamăgit, un englez a filmat toată experiența nefericită din trenul București - Viena, iar concluzia a fost: „Nu recomand nimănui”

Tom Thornton, un englez, s-a așteptat la o aventură pe cinste atunci când și-a propus să experimenteze un drum București – Viena cu trenul de noapte operat de CFR.

Filmarea care ar fi trebuit să fie despre o aventură simpatică s-a transformat într-un documentar al neputinței

Inițial, după primele minute petrecute în tren, englezul s-a arătat destul de mulțumit, fiind cucerit de compartimentul de dormit și mai ales de baia și dușul propriu, care au venit la pachet.

Însă, curând, Tom avea să cunoască dezamăgirea. Bărbatul nu a putut face duș pe întreg parcursul călătoriei și asta pentru că, evident, apa nu a curs în niciun moment.

Cum dușul nu a funcționat, Tom s-a îndreptat către vagonul restaurant, unde a comandat o sticlă de vin. Însă, și aici a avut parte de o nouă surpriză neplăcută. Vinul era extrem de cald.

Englezul a decis să-și amâne puțin ora de culcare și să aștepte controlul de la graniță cu Ungaria. Trenul a avut o întârziere considerabilă, așa că la graniță s-a ajuns cu mult după ora stabilită. Controalele au durat foarte mult, așa că Tom a mai prins doar trei ore de somn.

Apoi trenul în care se urcase în București și care trebuia să ajungă la Viena s-a oprit în Budapesta și toți călătorii au fost obligați să coboare și să aștepte până când vor fi preluați de alt tren care mergea în direcția dorită, potrivit CanCan.

Deși, inițial, achiziționase un bilet pentru clasa I, biletul pe care l-a primit pentru noul tren a fost de clasa a II-a, prețul fiind, desigur, diferit. În cele din urmă, după toate peripețiile, englezul a ajuns în Viena, iar despre călătoria cu trenul a avut o singură concluzie: „Nu recomand în viața mea”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
13:27 - Farsă la 112. O fată a spus că este răpită, dar era o provocare pe TikTok
13:26 - Metrorex nu a emis aviz pentru autorizația de construcție la Planşeul Unirii
13:18 - Marcel Ciolacu, despre referendumul lui Nicușor Dan: Consilierii generali PSD vor veni și ei cu o întrebare legată de prevenția consumului de droguri în școli (VIDEO)
13:11 - „Se considera un rege”: Totul despre petrecerile cu abuzuri sexuale care au dus la anchetele și decăderea lui Puff Daddy
12:59 - Pasarela Îndrăgostiților din Timișoara, la un pas de prăbușire. Este traversată de sute de oameni
12:47 - Nicolae Ciucă, despre întrebarea propusă de PSD la referendumul lui Nicușor Dan: O să o analizăm. Este o datorie a noastră de siguranță în școli, de siguranță a cetățenilor. Nu cred că este nevoie de un referendum pentru acest lucru (VIDEO)
12:36 - PNL anunță un proiect de lege pentru referendumul lui Nicușor Dan. Nicolae Ciucă: Nu îmi asumam prin semnătură un astfel de demers dacă nu aveam convingerea că trebuie să mergem cu acesta până la capăt (VIDEO)
12:27 - Cea mai scăzută temperatură din țară, de vineri dimineața. La Miercurea-Ciuc mercurul a coborât sub pragul înghețului
12:22 - Primarul Capitalei le mulțumește lui Nicolae Ciucă și PNL pentru susținerea propunerilor sale și a referendumului. Nicușor Dan, despre întrebarea propusă de PSD pentru vot: „De principiu sunt de acord” (VIDEO)
12:05 - Nicolae Ciucă, după întâlnirea cu Nicușor Dan: Am convenit inclusiv pe susținerea candidaturii la prezidențiale. Am semnat lista cu cele 20 de solicitări ale primarului general (VIDEO)