Mario Fresh și Alexia Eram au sărbătorit șapte ani de relație / Se iubesc din adolescență, dar nu se grăbesc să se căsătorească

Mario Fresh și Alexia Eram au sărbătorit șapte ani de relație / Se iubesc din adolescență, dar nu se grăbesc să se căsătorească
Sursa foto: Instagram / @alexiaeram

Mario Fresh și Alexia Eram au ales să-și fie aproape încă din adolescență, iar recent au sărbătorit șapte ani de relație, scrie Profm.ro.

Cum au sărbătorit Mario Fresh și Alexia Eram cei 7 ani de când formează un cuplu

Cântărețul Mario Fresh și fiica Andreei Esca au sărbătorit aniversarea la restaurant, cu mâncare bună, trandafiri și o dorință comună pusă în timp ce au suflat în lumânarea de pe o felie de tort. Au continuat apoi relaxarea la un spa.

„Jumătatea mea mai bună, cel mai bun prieten și totul meu de 7 ani! Te iubesc”, a fost declarația de dragoste făcută de Alexia pentru Mario, scrisă în dreptul câtorva imagini din seara petrecută în doi.

Tineri, frumoși și celebri, cei doi nu se gândesc încă la căsătorie, deși au o relație mai trainică decât mulți alții. Vor încă să copilărească, să descopere lumea și pe ei înșiși, după cum spunea, nu demult, fiica Andreei Esca.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`